Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar kızlar sütünün tadını merak edip bakan var mı kızım sol mememi pek emmiyor bugün merak ettim baktım tadına acı ve tuzlu geliyor diğeri şekerli. Normal mi bu?
Her yerden bebek doymuyor diye psikolojik şiddet görünce mecburen araştırıyorum kimseye kolay kolay soru sormuyorum saçma sapan yöntemler duydum bir bilsen neler var neler çevremde herkes alaylı prof maşallah halbuki kendi ağzıyla biri demişti biz çok günahtık bebeklerimiz ağlamaktan sesi düşerdi gazı olduğunu bilmezdik diye bir buraya post açıyorum bir de YouTube'daki kesin sağlıkçı olan kişilerden araştırıyorum ne nedir diye
Valla çocuğun aç olunca sütün de gelmeyince hiç ıyyy olmuyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen kuzum benim ki Bide İlk hafta kuvezde kalmıştı hemşireler süt bekliyodu her yolu denedim sonra aklıma öyle yapmak geldi önce dedim deli msn sonra baktım süt gelio
Aynen kuzum benim ki Bide İlk hafta kuvezde kalmıştı hemşireler süt bekliyodu her yolu denedim sonra aklıma öyle yapmak geldi önce dedim deli msn sonra baktım süt gelio
Bilmiyorum ya inşallah o yüzdendir valla pompayla gezerim evde
Her yerden bebek doymuyor diye psikolojik şiddet görünce mecburen araştırıyorum kimseye kolay kolay soru sormuyorum saçma sapan yöntemler duydum bir bilsen neler var neler çevremde herkes alaylı prof maşallah halbuki kendi ağzıyla biri demişti biz çok günahtık bebeklerimiz ağlamaktan sesi düşerdi gazı olduğunu bilmezdik diye bir buraya post açıyorum bir de YouTube'daki kesin sağlıkçı olan kişilerden araştırıyorum ne nedir diye
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr
İyi akşamlar kızlar sütünün tadını merak edip bakan var mı kızım sol mememi pek emmiyor bugün merak ettim baktım tadına acı ve tuzlu geliyor diğeri şekerli. Normal mi bu?
Ben bebeğim için her şeye dayanırım ki mide bulandıracak bir şey değil bence öyle olsa Rabbim böyle bir mucizeyi nasip etmezdi azıcık parmağın ucuna damlatıp bakmakta bir şey yok bence
Kızlar ıyy mıyy yazanlar olmuş ama böyle çaresizliği Allah kimsenin başına vermesin haram değil zehir hiç değil elhamdülillah siz de bebekleriniz hiç emmiyorsa dert etmez miydiniz problem nedir ki minicik can hiç yanaşmıyor demez miydiniz annelik bu yürek dayanmıyor
Ben bebeğim için her şeye dayanırım ki mide bulandıracak bir şey değil bence öyle olsa Rabbim böyle bir mucizeyi nasip etmezdi azıcık parmağın ucuna damlatıp bakmakta bir şey yok
Bilmiyorum ya inşallah o yüzdendir valla pompayla gezerim evde