Kizlar bugün açlık tokluk kan şekeri yaptırmak için Beylikdüzü devlet hastanesine gittim 5tup kan aldı doktor açken 4 kahvaltı sonrası 2saat sonra 1tup daha aldı cuma gel dedi ilk doğum sezaryen sa 2.de sezaryen doğum olacak dedi normal e yanaşmıyor doktorlar her neyse kizlar hastaneden çıktım ilaçlarımı aldım saat 12:30 falan yürüyorum hastanenin oraları bilenler bilir çarşı böyle işlek karşıdan bı adan 40 yaşlarında siyah şişme mont giymiş kapşonlu bej bı pantalon boyu 170 /180 gibi mavi gözlü beyaz tenli buradan yazıyorum Beykent Beylikdüzü devlet hastanesi yakınlarında oturan arkadaşlarım bilgilensin diye kizlar adam karşımdan geliyo o sıra babam aradı elimde eczane poşetleri var açtım babam la konuşuyorum adam durdu normalde karşıya geçmeli geri döndü ben babamla konuşamadım tel kapandı baktım adam ayağıyla yerdeki yapraklarla oynuyo önümde yuruyo gibi yaptı babam aradı yine 2dk konuştum kizlar kapattı babam ben sanki telefonda konusuyo gibi devam ettim adam yavaşladı yanıma gelmeye çalışınca ben solda bı kulübe var anahtarcı oradaki abilere camdan seslendim adam la göz göze geldik yukarı doğru yürüdü abilere adamı gösterdim olanları anlattım arkamdan geliyordu yanıma gelmeye çalıştı bende sizin yanınıza geldim hamileyim dedim gençler dışarı çıktı o da 200metre yukarıdan geri geliyo kizlar abiler dedi sen yoluna devam et bacım biz onun icabına bakarız gelemez arkandan buradayız dedi kizlar 27haftalik hamileyim ve göbeğim belli oluyor yani abilerde diyorki bu şerefsiz burada ileri geri gidip geliyo bizimde dikkatimizi çekti yürüyüş yapıyor sandık dedi belki yakında otursam o abilere söylemesem apartmana kadar gelecekti dizlerim titredi kalbim nasıl hızlı hızlı carpiyo Türkiye de kadın olmak çok zor hele hamile bı kadına bile böyle pislikce yaklaşmaya çalışıyorlar ya pes diyorum