Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran var mı ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep41 tarafından oluşturulan Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran var mı ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,420 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran var mı ?
Konbuyu başlatan Zeynep41
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYIŞIK SİGORTA
E

Elfkrz

Guest
Merhaba, ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım. Anadolu Sigorta ile anlaşmıştım. Herhangi bir "önce hamile olacaksın" koşulu olduğunu söylemediler. İsterseniz bir görüşün. Yarın ilk doktor kontrolüm var. Bulunduğun ilde anlaşmalı hastanelerde bakına biliyorum. Muayene, ameliyat (doğum), fizik tedavi, diş yapımı vs. Bulunuyor. İstenilen tahliller için ödeme alınıyor mu bilmiyorum. Öğrenirsem sizi bilgilendiririm.

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba, ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım. Anadolu Sigorta ile anlaşmıştım. Herhangi bir "önce hamile olacaksın" koşulu olduğunu söylemediler. İsterseniz bir görüşün. Yarın ilk doktor kontrolüm var. Bulunduğun ilde anlaşmalı hastanelerde bakına biliyorum. Muayene, ameliyat (doğum), fizik tedavi, diş yapımı vs. Bulunuyor. İstenilen tahliller için ödeme alınıyor mu bilmiyorum. Öğrenirsem sizi bilgilendiririm.
Peki ne kadar ödediniz özel hastaneye ücretsiz mi muane oldunuz doğum vs hepsi sigortamı karşılıyo?

Öğretmen1

Kayıtlı Üye
rank
Ben yaptırmak için aramıştım sigorta şirketini hamile kaldıktan sonra sigorta yapan sadece santa Japon diye vir firmaydı sanırım. Ki çncesinde tamamlayıcı sağlık sigortam vardı ama hamilelikle ilgili hiç bir kısöı kapsamıyordj. Santa japon da yanılmıyorsam 9000 civarı bir rakam vermişti eylül ayında. Hamile kalmadan önce yapılması daha uygun oluyormuş biz bilmiyorduk. Cok pahalı gelince yaptırmadk.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eğer hamileliği kapsayan detay yoksa sigortanızda hamilelikle ilgili kısımlara ek ğcret alırlar. Sizin ne zaman hamile kaldığınıza bakıyorlar mesela sigortayı yaptıralı 3 hafta olmuş ama siz 5 haftaşık hamile gözükğyorsunuz o zaman poliçe iptal olabilirmiş

Ö

Özlemşimşek

Guest
Merhaba kızlar aranızda tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran varmı özelde doğum paketi almak için yapılıyor uyguna geliyormuş diye duydum
Evet tamamlayıcı sağlık sigortaları gerçekten çok avantajlı oluyor fakat gebeliği kapsaması için yenileme olması gerekiyor yani 2.yılınız da kapsıyor... Yaptığınız ilk yıl doğumu kapsamaz

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Ben yaptırmak için aramıştım sigorta şirketini hamile kaldıktan sonra sigorta yapan sadece santa Japon diye vir firmaydı sanırım. Ki çncesinde tamamlayıcı sağlık sigortam vardı ama hamilelikle ilgili hiç bir kısöı kapsamıyordj. Santa japon da yanılmıyorsam 9000 civarı bir rakam vermişti eylül ayında. Hamile kalmadan önce yapılması daha uygun oluyormuş biz bilmiyorduk. Cok pahalı gelince yaptırmadk.

Eğer hamileliği kapsayan detay yoksa sigortanızda hamilelikle ilgili kısımlara ek ğcret alırlar. Sizin ne zaman hamile kaldığınıza bakıyorlar mesela sigortayı yaptıralı 3 hafta olmuş ama siz 5 haftaşık hamile gözükğyorsunuz o zaman poliçe iptal olabilirmiş
Anladım canım yarın sordurucaz bakalım hayırlısı artık😊

Sevilll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar aranızda tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran varmı özelde doğum paketi almak için yapılıyor uyguna geliyormuş diye duydum

H

A

AYIŞIK SİGORTA

Guest
merhaba
tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdığınız zaman doğum rutin kontrolleri ve doğumunuzu uygun fiyata yaptırmış oluyorsunuz detaylı bilgi için 5533576909 telefon numarsını arayın yardımcı olalım

Evet tamamlayıcı sağlık sigortaları gerçekten çok avantajlı oluyor fakat gebeliği kapsaması için yenileme olması gerekiyor yani 2.yılınız da kapsıyor... Yaptığınız ilk yıl doğumu kapsamaz
merhaba hamile olduğunuz zaman da tamamlayıcı sağlık sigortasını yaptırabilirsiniz. Doğum ve rutin kontrolleri teminat altına alıyor. Detaylı bilgi için 5533576909

Bence yaptır canım sigorta benim sigorta yok Medicana international bana yakın 16 bin istiyor korona testi 350 lira istiyor muayene ücreti 600 lira istiyor keşke sigorta olsaydı
merhaba ;
Sİzlerde hamilelik sürecinde yaptırabilirsiniz . Doğum paketini çok daha uygun fiyatlarla yararlanabilirsiniz. Detaylı bilgi için 5533576909

Kuzum biz sorduk da hamilelikten 1 ay once yapilmasi gerekiyormus ya yapmadılar bizimkini ama sen basindasin daha yaptirabiliyosan hemen yaptir yararlan kuşum ihmal etme
Hamilelik sürecinde de doğum paketi alabiliyorsunuz. Doğru ve detaylı bilgi için 5533576909 lütfen arayınız.

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar