Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gebelikten dolayı olabiliyor canım gayet normal çoğu insanda olağan şeyler bnde çok tatlı şekerli yiyince midem bulanıyordu hafif şekilde bir de tok karnına bir dene cnm
Gebelikten dolayı olabiliyor canım gayet normal çoğu insanda olağan şeyler bnde çok tatlı şekerli yiyince midem bulanıyordu hafif şekilde bir de tok karnına bir dene cnm
Ewet aynen öyle pas tadı oluyo anca o tadı limonla yok ediyorum cipsi çok severdim çekirdeksiz bı günüm olmazdı tiksindim sadece limon ve çizi kraker yiyebiliyorum
. Bende tuzlu ve hafif ekşi çaya limon koymadan içemiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ewet aynen öyle pas tadı oluyo anca o tadı limonla yok ediyorum cipsi çok severdim çekirdeksiz bı günüm olmazdı tiksindim sadece limon ve çizi kraker yiyebiliyorum
Kız cocuga gebe kalınca ınsanın canı tatlı cekıyo demekkı ,hanı ye tatlıyı ,getır hakkıyı,ye eksıyı getır ayseyı ,dıye bı deyım vardı ya aslında tam tersı ,ben bekarken bıle tatlı seyler mıdemı bulandırırdı ama kızıma gebe kalınca tatlı manyagı oldum bır yıldan fazla oldu dogum yapalı hala daha tatlı seylerı sevıyorum