Tecrübeli anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep'in annesii tarafından oluşturulan Tecrübeli anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,702 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tecrübeli anneler
Konbuyu başlatan Zeynep'in annesii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep'in annesii

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Merhaba arkadaşlar kızım ağustosta 2 yaşına girecek geçmeyen kabızlık sıkıntımız var doktor sebze yesin dedi hiç bir şekilde yediremiyorum lütfen bana akıl verin 😞
Merhaba canim kayisi verebilirisn ve ayni zamanda kayisi ve gün kurusu gercekten kabizlikta birebir

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar kızım ağustosta 2 yaşına girecek geçmeyen kabızlık sıkıntımız var doktor sebze yesin dedi hiç bir şekilde yediremiyorum lütfen bana akıl verin 😞
Kızım kustuğu için ar bebek sütüne geçtik kabız yaptı her şeyi denedim baktım olacağı yok kulak çöpünü zeytinyağına sürüp popo deliğinin sadece giriş kısmına biraz biraz dokundurdum tuvalette oturma pozisyonu da verdirince tam çıkardı anca öyle rahatladı yavrum bir dene inşaAllah sen de faydasını görürsün

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Kızım kustuğu için ar bebek sütüne geçtik kabız yaptı her şeyi denedim baktım olacağı yok kulak çöpünü zeytinyağına sürüp popo deliğinin sadece giriş kısmına biraz biraz dokundurdum tuvalette oturma pozisyonu da verdirince tam çıkardı anca öyle rahatladı yavrum bir dene inşaAllah sen de faydasını görürsün
Onları yapıyorum ama biz kesin çözüm arıyoruz o yüzden doktor sebze yemekleri yemesi lazım dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ca
Zeytin yagi ilk su iyi gelir canim geçmiş olsun
Hergun 20 dakika ılık suya oturuyor canım

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Onları yapıyorum ama biz kesin çözüm arıyoruz o yüzden doktor sebze yemekleri yemesi lazım dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hergun 20 dakika ılık suya oturuyor canım
Anladım canım inşaAllah bulursunuz ya minikleri çaresiz görmek çok üzüyor bizi kızım ağlarken resmen elim ayağıma dolanıyordu gözüm bir şey görmüyordu

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Anladım canım inşaAllah bulursunuz ya minikleri çaresiz görmek çok üzüyor bizi kızım ağlarken resmen elim ayağıma dolanıyordu gözüm bir şey görmüyordu
İnanın biz çok çektik kabızlık daha da çekiyoriz sadece lavmanla yapıyor tahlil sonuçları temiz ultrasonda sıkıntı yok ama nedeni bilinmiyor

Tüm sayfalar yüklendi.