Tecrübeli anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep'in annesii tarafından oluşturulan Tecrübeli anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,705 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tecrübeli anneler
Konbuyu başlatan Zeynep'in annesii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep'in annesii

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Mama içiyordu mamayı tamamen bırak zaten yer mama içtiği için zorlanıyor dedi mamayı bırakacağız aç kalıyor yemiyor dedim bırak aç kalsın eninde sonunda yiyecek dedi
Benim oglumada da aynisini demisti doktor ama annelik iste icim parcalaniyordu
Insalah seninki duzelir canim

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Nasıl bıraktınız peki
Vallaha canım eve kesinlikle hazir seyler almadim abur cubur seyleri col seviyordu onlari yiyip yemek yemiyordu yemek yese bile telefondan cizgi filim acmazsam yrmiyordu doktorda bu sekilde söyleyince acliktan ölmez dedi bana birak illaki yiyecek dedi bende ayni o sekilde yaptım 3 gun diretti agladi sizladi ama sonradan.baktim yemege basliyor yavs yavas düzene girdi

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Vallaha canım eve kesinlikle hazir seyler almadim abur cubur seyleri col seviyordu onlari yiyip yemek yemiyordu yemek yese bile telefondan cizgi filim acmazsam yrmiyordu doktorda bu sekilde söyleyince acliktan ölmez dedi bana birak illaki yiyecek dedi bende ayni o sekilde yaptım 3 gun diretti agladi sizladi ama sonradan.baktim yemege basliyor yavs yavas düzene gird

Vallaha canım eve kesinlikle hazir seyler almadim abur cubur seyleri col seviyordu onlari yiyip yemek yemiyordu yemek yese bile telefondan cizgi filim acmazsam yrmiyordu doktorda bu sekilde söyleyince acliktan ölmez dedi bana birak illaki yiyecek dedi bende ayni o sekilde yaptım 3 gun diretti agladi sizladi ama sonradan.baktim yemege basliyor yavs yavas düzene girdi
İnşallah bizde başarırız canım 🙂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim yedirdim yemeklere biraz zeytinyağında kata bilirsin zeytinyağında iyi geliyor
Zeytinyağı hep kullanıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Lif ağırlıklı beslenme tavsiye ediliyor genel olarak ama tavsiyem bir süre probiyotik kullanmanız.
Probiyotik yediremiyorum activa aldım yemiyor çok inat

Tüm sayfalar yüklendi.