Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Katılıyorum. Kilo alma durumu yavaş yavaş azalacak zaten direk şu mama olayına itmeleri çok yanlış anlam veremiyorum çocuğun bez sayısı da çok güzel mamaya başlama canım
Merhaba iyi geceler
Benim kızım Çarşamba günü 3 aylık olacak bu ay kiloyu az almış iki aya göre 15 gün sonra kontrole de 500 gram almazsa mama verecekmişim üzüldüm hâliyle oğlum da 3 4 de duraksadı sonradan kilo aldı tekrar ama kilolu doğmuştu sütüm de var şükür misal günlük 10 ve 10 na yakın bez değiştiriyorum moralim bozuldu bayağı ve gece sürekli uyur bnde bundan sonra sürekli kaldırıp emzireyim diyorum bu seferde uyku düzeni bozulur diyorlar uyku da çok önemli gelişimi için arafta kaldım ama bence mamadan ise gece uyanıp emmesi daha iyi sizce ?
Kız ne kadar çok değiştiriyorsun altını masallah canım yerinde olsam mama vermem ya süt bazen yetiyo ama kilo alımı yavaş olabilir bence onalri dinleme sen yettigini dusunuyosan
Ya iyi barii teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim bkidinjr
Başlamam vAlla zaten canm gece kaldrp emzrdm 3 kere sütüm de çok gerckten masallah artk daha sık emzrcgm ya anne sütü daha iyi vAlla hemen mama diyorlar ya bu aylar azalma tüm bebeklerde olabiliyor ki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya iyi bari yemek yiyor ne güzel benimki de mama dedi moralim bozuldu vAlla ya sütüm var şükür mamadan bin kat faydalı iyi olmasa tamam derin
Merhaba iyi geceler
Benim kızım Çarşamba günü 3 aylık olacak bu ay kiloyu az almış iki aya göre 15 gün sonra kontrole de 500 gram almazsa mama verecekmişim üzüldüm hâliyle oğlum da 3 4 de duraksadı sonradan kilo aldı tekrar ama kilolu doğmuştu sütüm de var şükür misal günlük 10 ve 10 na yakın bez değiştiriyorum moralim bozuldu bayağı ve gece sürekli uyur bnde bundan sonra sürekli kaldırıp emzireyim diyorum bu seferde uyku düzeni bozulur diyorlar uyku da çok önemli gelişimi için arafta kaldım ama bence mamadan ise gece uyanıp emmesi daha iyi sizce ?
Kuzum sütun varsa hiç mamaya bulaşma mama bebeğe kilo aldırmıyor resmen şişiriyor geceleri uykusunda emzir uykusu kaçmaz emin ol ve ek gıdaya geçtiğijiz zamam kilosu normale döner hiç dert etme
Kuzum sütun varsa hiç mamaya bulaşma mama bebeğe kilo aldırmıyor resmen şişiriyor geceleri uykusunda emzir uykusu kaçmaz emin ol ve ek gıdaya geçtiğijiz zamam kilosu normale döner hiç dert etme
Canım ben de sütüm çok olduğundan yetiyor sanıyordum başlarda ama daha çenesi zayıf olduğundan az emip yorulup çekemiyormuş meğerse sonra daha sık emzirmeye başlayınca hemen farketti
Canım ben de sütüm çok olduğundan yetiyor sanıyordum başlarda ama daha çenesi zayıf olduğundan az emip yorulup çekemiyormuş meğerse sonra daha sık emzirmeye başlayınca hemen farketti
Ya ne güzel maşallah bnde elimden geldiğince çok emziriyorum bazen istemiyor ve emerken bırakıyor ama ağlamıyor bana ses veriyor canım ağu dio gülümsüyor ağlayarak bırakmıyor hic
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi