Ben ilk cocugumda tecrubesizdim kızım her an emmek istiyordu ilk ay 1.5 kilo almıştı doktor kızdı bu kadar emzirme yoksa yapışık ikiz gibi gezersiniz dedi sonra doktoru dinleyip iki saate bir emzirdim ama pişman oldum 3 ayın sonunda hiç sütüm kalmadı sen sütun varsa emzir hemde hiç bırakmadan benimki de daha emerken yapıyordu sonradan düzeldi düzelir doktora bakma mama nedir ne işe yarar anne sütünün yerini bişey tutamaz kızım şuan 13 aylık 10 kilo 9. Aydan sonra çok hareketlendi birdaha kilo almadi ama olsun ben yemesine bakarım yiyor mu yiyor sende öyle yapMerhaba iyi geceler
Benim kızım Çarşamba günü 3 aylık olacak bu ay kiloyu az almış iki aya göre 15 gün sonra kontrole de 500 gram almazsa mama verecekmişim üzüldüm hâliyle oğlum da 3 4 de duraksadı sonradan kilo aldı tekrar ama kilolu doğmuştu sütüm de var şükür misal günlük 10 ve 10 na yakın bez değiştiriyorum moralim bozuldu bayağı ve gece sürekli uyur bnde bundan sonra sürekli kaldırıp emzireyim diyorum bu seferde uyku düzeni bozulur diyorlar uyku da çok önemli gelişimi için arafta kaldım ama bence mamadan ise gece uyanıp emmesi daha iyi sizce ?