Tecrübeli annelerim yardımcı olursanız sevinirim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde ^^ ÖzLem 💜 ^^ tarafından oluşturulan Tecrübeli annelerim yardımcı olursanız sevinirim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,354 kez görüntülenmiş, 71 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Tecrübeli annelerim yardımcı olursanız sevinirim
Konbuyu başlatan ^^ ÖzLem 💜 ^^
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba iyi geceler
Benim kızım Çarşamba günü 3 aylık olacak bu ay kiloyu az almış iki aya göre 15 gün sonra kontrole de 500 gram almazsa mama verecekmişim üzüldüm hâliyle oğlum da 3 4 de duraksadı sonradan kilo aldı tekrar ama kilolu doğmuştu sütüm de var şükür misal günlük 10 ve 10 na yakın bez değiştiriyorum moralim bozuldu bayağı ve gece sürekli uyur bnde bundan sonra sürekli kaldırıp emzireyim diyorum bu seferde uyku düzeni bozulur diyorlar uyku da çok önemli gelişimi için arafta kaldım ama bence mamadan ise gece uyanıp emmesi daha iyi sizce ?
Ben ilk cocugumda tecrubesizdim kızım her an emmek istiyordu ilk ay 1.5 kilo almıştı doktor kızdı bu kadar emzirme yoksa yapışık ikiz gibi gezersiniz dedi sonra doktoru dinleyip iki saate bir emzirdim ama pişman oldum 3 ayın sonunda hiç sütüm kalmadı sen sütun varsa emzir hemde hiç bırakmadan benimki de daha emerken yapıyordu sonradan düzeldi düzelir doktora bakma mama nedir ne işe yarar anne sütünün yerini bişey tutamaz kızım şuan 13 aylık 10 kilo 9. Aydan sonra çok hareketlendi birdaha kilo almadi ama olsun ben yemesine bakarım yiyor mu yiyor sende öyle yap

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Evet ya hemde çok birde bugun annemin evini komple temizliyoruz kardeşim camları sildi filan ben ev süpür et ay bir kaç odanın canımı bana bıraktı ama ağrıdan ölüyorum
Ooo iş çokmuş kolay gelsin cnm elinize sağlık halinde yok nasıl olck ya ? Hafta sonu dönecektin sanki canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben ilk cocugumda tecrubesizdim kızım her an emmek istiyordu ilk ay 1.5 kilo almıştı doktor kızdı bu kadar emzirme yoksa yapışık ikiz gibi gezersiniz dedi sonra doktoru dinleyip iki saate bir emzirdim ama pişman oldum 3 ayın sonunda hiç sütüm kalmadı sen sütun varsa emzir hemde hiç bırakmadan benimki de daha emerken yapıyordu sonradan düzeldi düzelir doktora bakma mama nedir ne işe yarar anne sütünün yerini bişey tutamaz kızım şuan 13 aylık 10 kilo 9. Aydan sonra çok hareketlendi birdaha kilo almadi ama olsun ben yemesine bakarım yiyor mu yiyor sende öyle yap
Hoşgeldin canım seni ilk defa gördüm teşekkür ederim 💕 tabiki de benden ondan dolayı üzülüyorum mamadan dolayı aradaki duygusal bağ kayboluyor diye düşünüyorum aynen yiyormuş bak ne güzel benimki de emiyor cnm şükür bakalım inşallah alır biraz daha da illa mama demezler de ya yoksa bez değişimi vs çok iyi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ooo iş çokmuş kolay gelsin cnm elinize sağlık halinde yok nasıl olck ya ? Hafta sonu dönecektin sanki canim

Hoşgeldin canım seni ilk defa gördüm teşekkür ederim 💕 tabiki de benden ondan dolayı üzülüyorum mamadan dolayı aradaki duygusal bağ kayboluyor diye düşünüyorum aynen yiyormuş bak ne güzel benimki de emiyor cnm şükür bakalım inşallah alır biraz daha da illa mama demezler de ya yoksa bez değişimi vs çok iyi
Evet canım pazartesi döneceğim inşallah allahtan bir şey olmazsa yarın annemin sonucunu göstereceğiz

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
VALLAA 😂😂😂 ay oğlum çok ağlakti ayy vArya nasıl 😂 bunu da bilemiyorum şimdi şimdi emziği emerken garip garip sesler çıkarıyor sinirle emiyor

Ay ne güzel maşallah 💞 kuzum oğlumda kilolu doğdu ondan sonra aldı da 3 4 ay duraksadı sonrada masallah ayına göre çok iyydi kızımda şuan öyle gibi düzelir diye Umut ediyorum gerçekten adına sevindim gerçekten kuzum gece uyanmyr ya gece masallah uykucu gündüze göre çok iyi yatıyor kuzum aç olsa bnce gece de ağlar ama şekeri de düşüyor olblr of kafam karman corman annemde bir şey olmaz almazsa kilo mama ver üzülme diyo ama bn üzülüyorum
Evet haklısın başta insan çok üzülüyor ben hem mamayı veriyordum hem ağlıyordum bir gün amcamın oğlunu aradım onun kızı doğuştan biraz hastalığı var guatr falan benim kızın da sarılık riski vardı ama mama da meme de verdikçe azaldı hamdolsun neyse işte ona anlattım abla sakın vermemezlik etme benim kızıma vermedik annesini emiyor diye ama gitti yoğun bakımda sütün gelmesi geciktiği zaman mama verdiler hastanede mama vereceklerine sen iki türlü de besle yeğenimi dedi Allah ondan razı olsun resmen zihnimi açtı artık her mama verdiğimde şifa olsun diyerek veriyorum sağlığı yerinde mi maşallah yerinde bitmiştir başka bir şey gelmesin kalbine

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Evet haklısın başta insan çok üzülüyor ben hem mamayı veriyordum hem ağlıyordum bir gün amcamın oğlunu aradım onun kızı doğuştan biraz hastalığı var guatr falan benim kızın da sarılık riski vardı ama mama da meme de verdikçe azaldı hamdolsun neyse işte ona anlattım abla sakın vermemezlik etme benim kızıma vermedik annesini emiyor diye ama gitti yoğun bakımda sütün gelmesi geciktiği zaman mama verdiler hastanede mama vereceklerine sen iki türlü de besle yeğenimi dedi Allah ondan razı olsun resmen zihnimi açtı artık her mama verdiğimde şifa olsun diyerek veriyorum sağlığı yerinde mi maşallah yerinde bitmiştir başka bir şey gelmesin kalbine
Ya anladım canim teşekkür ederim kuzum işte 15 gün sonra kilo almazsa mecbur zaten mama vereceğim niye çocuğum zayıf kalsın ne kadar zor olsa da vereceğim yani zaten şunun şurasında vereceğim 2 ay ondan sonra ek gıdaya başlarım 5 ayında Rabbim kimseye dermansız dert vermesin benim kız kardeşimin bir tane kızı var onlar da bir ay bir iki ayında ondan sonra hep mama yediler büyüdüler çok şükür şimdi sağlıklı maşallah iyiler de kilo olarak herkes nasibini yer içer lk oğlum ben iki buçuk yaşına kadar emzirdim ve emmeyi kestirdim daha sütüm vardı ikincide kaybettim oğlum da sütüm aylarca aktı göğsüm şişti nasıl oldu aktı da aktı sütün dolapta sana dönüştükleri bile çocuğum vefat edince başka yerlere dökmek zorunda kaldık belki de tam tersidir bunda da sütüm azdr bilmiyorum ki işte 15 gün sonra belli olacak iyi gibi ama bazen huysuzlanıyor bilmiyorum da yapamam çok karışık evde tartı da yok ki tartayım ara sıra

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Canım teşekkür ederim bu ndqhl

Ya iyi barii teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim 🤗 bkidinjr

Başlamam vAlla zaten canm gece kaldrp emzrdm 3 kere sütüm de çok gerckten masallah artk daha sık emzrcgm ya anne sütü daha iyi vAlla hemen mama diyorlar ya bu aylar azalma tüm bebeklerde olabiliyor ki

Ya iyi bari yemek yiyor ne güzel benimki de mama dedi moralim bozuldu vAlla ya sütüm var şükür mamadan bin kat faydalı iyi olmasa tamam derin
Rica ederim canım

Tüm sayfalar yüklendi.