Tecrübeli annelerim yardımcı olursanız sevinirim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde ^^ ÖzLem 💜 ^^ tarafından oluşturulan Tecrübeli annelerim yardımcı olursanız sevinirim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,354 kez görüntülenmiş, 71 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Tecrübeli annelerim yardımcı olursanız sevinirim
Konbuyu başlatan ^^ ÖzLem 💜 ^^
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Ya anladım canim teşekkür ederim kuzum işte 15 gün sonra kilo almazsa mecbur zaten mama vereceğim niye çocuğum zayıf kalsın ne kadar zor olsa da vereceğim yani zaten şunun şurasında vereceğim 2 ay ondan sonra ek gıdaya başlarım 5 ayında Rabbim kimseye dermansız dert vermesin benim kız kardeşimin bir tane kızı var onlar da bir ay bir iki ayında ondan sonra hep mama yediler büyüdüler çok şükür şimdi sağlıklı maşallah iyiler de kilo olarak herkes nasibini yer içer lk oğlum ben iki buçuk yaşına kadar emzirdim ve emmeyi kestirdim daha sütüm vardı ikincide kaybettim oğlum da sütüm aylarca aktı göğsüm şişti nasıl oldu aktı da aktı sütün dolapta sana dönüştükleri bile çocuğum vefat edince başka yerlere dökmek zorunda kaldık belki de tam tersidir bunda da sütüm azdr bilmiyorum ki işte 15 gün sonra belli olacak iyi gibi ama bazen huysuzlanıyor bilmiyorum da yapamam çok karışık evde tartı da yok ki tartayım ara sıra
Seni anlıyorum endişeleniyorsun haklı olarak ve dediğin gibi bir zaman sonra zaten ek gıdaya başlayacak cimcimen gelsin o zaman çorbalar yoğurtlar 🥰🥰 doğa 5 aylık daha ek gıdaya başlamadık doktor 5 buçuk aylık olunca gel beraber planlayalım kafana göre başlama dedi çok heyecanlıyım ama kendi doktorumuza randevu da yok ne olacak bilmiyorum başka doktora aldım mecburen ve biraz stres yaptım inşallah doktor iyidir yaa bir de şu böbrek değerleri meselesi var 🤕

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Aynen vallahi benim evim yanıyor resmen köye geldim annemlere burası biraz serin
İyi etmişsin canım bizimki de balkon yaptık orası serin konteyner ve prefabrik gbi yaptığımız yer yanıyor resmen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Seni anlıyorum endişeleniyorsun haklı olarak ve dediğin gibi bir zaman sonra zaten ek gıdaya başlayacak cimcimen gelsin o zaman çorbalar yoğurtlar 🥰🥰 doğa 5 aylık daha ek gıdaya başlamadık doktor 5 buçuk aylık olunca gel beraber planlayalım kafana göre başlama dedi çok heyecanlıyım ama kendi doktorumuza randevu da yok ne olacak bilmiyorum başka doktora aldım mecburen ve biraz stres yaptım inşallah doktor iyidir yaa bir de şu böbrek değerleri meselesi var 🤕
Evet canım ya aynen öyle kuzum ve bn erinmem çeşit çeşit yaparım oğluma da öyleydim çeşit çeşit yapardım gerçekten herkes erinmyn mu derdi 😂 hala da öyleyim o da anne illa onu yemem bana şunu yap der 😂 ya o Randevu işi hrp sıkıntı inşallah iyi bilgilidr doktor canım seninki kaç aylık şimdi cnm geçmiş olsun buarada en son gttgnde ne demişlerdi cnm

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
İyi etmişsin canım bizimki de balkon yaptık orası serin konteyner ve prefabrik gbi yaptığımız yer yanıyor resmen

Evet canım ya aynen öyle kuzum ve bn erinmem çeşit çeşit yaparım oğluma da öyleydim çeşit çeşit yapardım gerçekten herkes erinmyn mu derdi 😂 hala da öyleyim o da anne illa onu yemem bana şunu yap der 😂 ya o Randevu işi hrp sıkıntı inşallah iyi bilgilidr doktor canım seninki kaç aylık şimdi cnm geçmiş olsun buarada en son gttgnde ne demişlerdi cnm
İyi yaptınız canım yoksa konteynırda durulmaz çok sıcak yanıyor her yer

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Ooo iş çokmuş kolay gelsin cnm elinize sağlık halinde yok nasıl olck ya ? Hafta sonu dönecektin sanki canim

Hoşgeldin canım seni ilk defa gördüm teşekkür ederim 💕 tabiki de benden ondan dolayı üzülüyorum mamadan dolayı aradaki duygusal bağ kayboluyor diye düşünüyorum aynen yiyormuş bak ne güzel benimki de emiyor cnm şükür bakalım inşallah alır biraz daha da illa mama demezler de ya yoksa bez değişimi vs çok iyi
Hoşbuldum bu uygulamayı iki yıl önce yeni hamile kaldigimda kullanıyordum kızım doğduktan sonra girmeye fırsat bulamadım sildim şimdi ikinciye hamileyim yeniden dönüş yaptım

Tüm sayfalar yüklendi.