Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allahım kolaylık versin hemencecik bebeğin sagliklica doğsun inan bebeğini kucağına aldığında tüm yalnızlığın geçecek çocuğun olunca açıkçası kimseye de gerek kalmıyor illaki ararsın ama boyle olmuş aklına takip ta boş yere doğuma az kala canını sıkma
Yanlız değilsin gelmekte olan bı melek var karninda onu kucağına aldigin al bütün dünya yanında olsada gözüne gelmeyecek Akhisar'da olsaydın yanında olurdum ama burdaki herkes sana dua eder bende dahil sıkma canını bebeğini düşün yanlız degilsin
Kızlar yarın epidural doğuma gidicem ve sancım var ilk gebeliğim duramıyorum geliyor gidiyor böyle çocuk kapıya dayandı. Şimdi diyeceksiniz ki bizene bu durumda kendimi çok yalnız hisseddiyorum kimse yanımda yok eşim iste annemi aradım annem de çalışıyor ablamla konuşmuyorum bile kimse yanıma gelmiyor destek olmak için tedirgin oluyorum kendimi kötü hissediyorum doğumuma odaklanmam lazım farkındayım ama üzülüyorum çok ağlıyorum annem bile yanıma gelmedi
Hiç ağlama üzme kendini.bol bol dua et.bende yanlızım annemi kaybettim temmuz ayında yanım da da kimse yok herkes uzakta .eşim zaten işe gidip geliyor geceli gündüzlü vardiyası oluyor.ama ben diyorum rabbim güç kuvvet verecek bizlere ki üstesinden geleceğiz.anne olmak bunu gerektirir.hiç ağlama bebek de üzülür annesi .artık en büyük destekcimiz evlatlarımız olacak hayırlısı ile
Hiç ağlama üzme kendini.bol bol dua et.bende yanlızım annemi kaybettim temmuz ayında yanım da da kimse yok herkes uzakta .eşim zaten işe gidip geliyor geceli gündüzlü vardiyası oluyor.ama ben diyorum rabbim güç kuvvet verecek bizlere ki üstesinden geleceğiz.anne olmak bunu gerektirir.hiç ağlama bebek de üzülür annesi .artık en büyük destekcimiz evlatlarımız olacak hayırlısı ile
Allah rahmet eylesin mekanı cennet, toprağı bol olsun rabbim tasihalattını affetsin çok üzüldüm, sabır sabır sabır iste rabbimden bize evlatlar nasip etti şimdi bizde onları büyütmemiz kaldı doğumdan sonra Buda bizim bi vazifemiz sen güçlü bi annesin maşallah sana
Kızlar yarın epidural doğuma gidicem ve sancım var ilk gebeliğim duramıyorum geliyor gidiyor böyle çocuk kapıya dayandı. Şimdi diyeceksiniz ki bizene bu durumda kendimi çok yalnız hisseddiyorum kimse yanımda yok eşim iste annemi aradım annem de çalışıyor ablamla konuşmuyorum bile kimse yanıma gelmiyor destek olmak için tedirgin oluyorum kendimi kötü hissediyorum doğumuma odaklanmam lazım farkındayım ama üzülüyorum çok ağlıyorum annem bile yanıma gelmedi
Oy kıyamam, boyle keske yaninda olabilsem desteklesem diye gecirdim icimden...Esin izin alabilseydi iki gün ne iyi olurdu. Bende aynı seyleri yasacagim muhtemelen yalniz basima kimsem yok...
Oy kıyamam, boyle keske yaninda olabilsem desteklesem diye gecirdim icimden...Esin izin alabilseydi iki gün ne iyi olurdu. Bende aynı seyleri yasacagim muhtemelen yalniz basima kimsem yok...
Korkma cnm hemen geli vermiyo zaten cocuk bol bol yürüyüş yap evde derin nefes al suyun bile gelmesi çocuğun hemen geliyo denmez korkma Allah yardimcin olsun cwk evde be kadar açılman olsa kardır hastahaneye hemen doğurursun en azindan cook şükür ki sancin var kimseye ihtiyacin yok ben 2 cocuk doğurdum bir defa samcim kendiliğinden gelmedi bunlari düşün bak her zorlukta demwk bi kolaylıkvar hayirli haberlerle ins cnmcnmq