Ben hep verdiğimde ertesi gün 2 de çıkıyor kan alan çocuğa da sordum e nabiza biraz daha geç düşer dedi akşama doğruBenimde böyleydi tebrik ederim canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sağlık ocağında 2 gün sonra çıkıyor sonuç yani sisteme 2 gün sonra giriyorlar bende pazartesi vermiştim çarşamba düşmüştü e nabıza
Ben yinede bildiğim hâlde sordum yarın 2 de çıkar gelip doktor a alabilirsiniz dedi ama ben e nabizdan bakıp ogrencemBenimde böyleydi tebrik ederim canım
Sağlık ocağında 2 gün sonra çıkıyor sonuç yani sisteme 2 gün sonra giriyorlar bende pazartesi vermiştim çarşamba düşmüştü e nabıza
Hastanede o sürede çıkıyor doğru sağlık ocağına dedim yarın ikide dedi hatta dedim bugün öğlenden sonra çıkmaz mı yok dedi en erken yarınO kadar sürmez beta hcg normal şartlar altında 4 saatte çıkıyor
Hülya mmvalla zaten kaç gündür hastayım boğazım çok ağrıyor yutkunamiyorum bütün kemiklerim sizkiy6birde bu çıktı üstüne psikolojikmen biraz çöktümNoldu canım benim?
Son düzenleme:

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr