Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğru süt doygunluk hissi verir günde bir bardak içmesi yeterli olur. Fazla tüketmesi farklı istenmeyen durumlara sebep olabilir. Odanın havasına gelince bebeğin kaldığı havanın derecesi 21-22 derece ve nemli olmalı aşırı sıcakta bebeğin burnu tıkanır rahat nefes alamamaktan sık uyanır serin nemli ortamda daha rahat uyur ama üşütmemek lazım
Kızlar simdi6 bir yazı okudum kadınlar kulübünde kadın diyorki idrartestinde kesin sonuç istiyorsanız eğer kuruduktan sonra idrar damlatma yerine su damlatın biraz eğer kalıyorsa iki çizgi hamilesin eger geçerse silik çizgi değilsiniz ben çeşmenin altına koyup ıslattım baya Az önce kurudu şimdi yine silik çizgi duruyor sizce doğrumu bu ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen ben peteğin üstüne bir bardak su koyuyorum geceleri mesela
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr