Sorum var Tetanoz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🐣AseL'in AnnEsi🤰 tarafından oluşturulan Tetanoz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 841 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tetanoz
Konbuyu başlatan 🐣AseL'in AnnEsi🤰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 1 doz aşımı oldum saglikocagi 2 dozu aşımı 5 Mayıs'ta gel dedi şuan 25 haftama girdim 5 Mayıs'ta olsam bişey olur mu 2 doz asimi
Normalde asi arasinda 1 ay olmasi gerekiyor canim 5 mayis degild ebir hafta sonrasina sarkit bence cok agir gelir pes pese evet tetenoz gerwkli dogum sirasinda bebeginde asidan dolayi antikorlu oluyor onada geciyor ama bu tetenoz olayi biraz tehlikeli arastir bence internetten yada doktoruna sor canim . Doz arasi onemli cunku ama hafta farkedecini sanmiyorum .

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 1 doz aşımı oldum saglikocagi 2 dozu aşımı 5 Mayıs'ta gel dedi şuan 25 haftama girdim 5 Mayıs'ta olsam bişey olur mu 2 doz asimi
Ben 2 sene önce oldğm için şuan tek doz oldm yeterli dediler. Zaten maf ediyo insanı 3gndr kendime gelemiyorm şı tetenz aşısından nefret ediyorm 🤦‍♀️ size öyle gel dedyseler gidip olun muhakkak.

Tüm sayfalar yüklendi.