Merhabalar tetenoz asisi olan yada olmak istemeyen varmi acaba ...
M Minemine Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 40 11 Şubat 2022 #1 Merhabalar tetenoz asisi olan yada olmak istemeyen varmi acaba ...
? ... Moderator Mod Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 2,331 11 Şubat 2022 #2 Minemine' Alıntı: Merhabalar tetenoz asisi olan yada olmak istemeyen varmi acaba ... Genişletmek için tıkla ... Canım 5 çocuğumdada olmadım.Ama olmak gerekiyormuş.
Minemine' Alıntı: Merhabalar tetenoz asisi olan yada olmak istemeyen varmi acaba ... Genişletmek için tıkla ... Canım 5 çocuğumdada olmadım.Ama olmak gerekiyormuş.
Kübra çelik Kayıtlı Üye Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 362 11 Şubat 2022 #3 Ben oldum .2nciyi olucam
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,413 Konum Siirt 11 Şubat 2022 #4 Ben olacağım canım. Doğumda neşter vs kullanılacağı için gerekli bence
B Biranne Kayıtlı Üye Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 28 11 Şubat 2022 #5 Minemine' Alıntı: Merhabalar tetenoz asisi olan yada olmak istemeyen varmi acaba ... Genişletmek için tıkla ... Ben oldum canım bence gerekli. Sezeryan yada normal doğumda da kesik oluyor bü tür durumlar için tetanoz şart bence
Minemine' Alıntı: Merhabalar tetenoz asisi olan yada olmak istemeyen varmi acaba ... Genişletmek için tıkla ... Ben oldum canım bence gerekli. Sezeryan yada normal doğumda da kesik oluyor bü tür durumlar için tetanoz şart bence
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,820 Konum Kırklareli 11 Şubat 2022 #6 Minemine' Alıntı: Merhabalar tetenoz asisi olan yada olmak istemeyen varmi acaba ... Genişletmek için tıkla ... Ben oldum şimdi 21nde 2. Dozu olacam canım dogum sırasında kullanılan o kadar metal şey var olmakta fayda var
Minemine' Alıntı: Merhabalar tetenoz asisi olan yada olmak istemeyen varmi acaba ... Genişletmek için tıkla ... Ben oldum şimdi 21nde 2. Dozu olacam canım dogum sırasında kullanılan o kadar metal şey var olmakta fayda var
O Okyanusgülü Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 1,098 11 Şubat 2022 #7 Minemine' Alıntı: Merhabalar tetenoz asisi olan yada olmak istemeyen varmi acaba ... Genişletmek için tıkla ... Ben ilk dozumu oldum canım ikincisini bekliyorum ne zaman olurum bilmem
Minemine' Alıntı: Merhabalar tetenoz asisi olan yada olmak istemeyen varmi acaba ... Genişletmek için tıkla ... Ben ilk dozumu oldum canım ikincisini bekliyorum ne zaman olurum bilmem
A Asli06 Kayıtlı Üye Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 197 11 Şubat 2022 #8 Minemine' Alıntı: Merhabalar tetenoz asisi olan yada olmak istemeyen varmi acaba ... Genişletmek için tıkla ... Ben de oldum bence de önemli yıllardır yapılıyor ve bir zarar duymadım şimdiye kadar.
Minemine' Alıntı: Merhabalar tetenoz asisi olan yada olmak istemeyen varmi acaba ... Genişletmek için tıkla ... Ben de oldum bence de önemli yıllardır yapılıyor ve bir zarar duymadım şimdiye kadar.
ASİL 'İN Annesi Kayıtlı Üye Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 1,289 11 Şubat 2022 #9 Minemine' Alıntı: Merhabalar tetenoz asisi olan yada olmak istemeyen varmi acaba ... Genişletmek için tıkla ... Ben oldun ikisinide
Minemine' Alıntı: Merhabalar tetenoz asisi olan yada olmak istemeyen varmi acaba ... Genişletmek için tıkla ... Ben oldun ikisinide
H Hatice 23 Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 100 11 Şubat 2022 #10 5 doz da oldum yenidoğan tetanozu için önemli ve gebeyken bu hastalıktan ölen oldu