Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bu Tetenoz aşısını yapan yaptıran var mı yaptırdığınızda ne kadar acıdı benim eltim tetenoz aşısı olduğu gün kolu çok ağrıyordu kaldıramıyordu Bir hafta boyunca devam etmiş ağrısı nasıl oldu çok acıdı mı yandı mı çok Şimdi ben çarşamba günü gideceğim sağlık ocağına randevum var hem kan alınacak aynı koldan hem de tetanoz aşı vurulacak çok Tedirginim ya çok acır diye iş yapamam diye .Sizde nasıl oldu çok acıdı mı Mesela üzerine buz falan koydunuz mu yoksa geçene kadar hiçbir şey yapmadınız mı bide ağrısı kaç gün sürüyor beni bilgilendirirseniz sevinirim❤
Bebeğiniz yaklaşık mısır büyüklüğünde.
Bu andan, bebeğinizin beklenen doğum tarihine kadar olan sürede bebeğinizin ayakları yaklaşık iki kat artarak 45 mm den 83 mm ye çıkacaktır. Bazı anneler doğum öncesi prova niteliğindeki Braxton Hicks kasılmaları (doğum öncesi kasılmaları) yaşayabilirler. Daha önce gebe kalmış kadınlarda daha erken başlar ve daha şiddetli olur. Gebelik sırasındaki baş dönmelerine karşı yan tarafınıza yatmanız size faydalı olacaktır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 32 cm ağırlıgı 640 gr
Galiba iki doz canım öyle biliyorum ya da 4 muydu ya ? En son dozumu vefat edeen bebeğim de 22 hastalıkta tetanoz aşısı olarak vuruldum ilkinde doğumdan sonra da vurmuslardi
Galiba iki doz canım öyle biliyorum ya da 4 muydu ya ? En son dozumu vefat edeen bebeğim de 22 hastalıkta tetanoz aşısı olarak vuruldum ilkinde doğumdan sonra da vurmuslardi
Sana da. Canım kızım uyandı emzirdim.yerine koydum uykum kaçtı bir bakayım dedim anne karnında hipoplastik sol kalp sendromu konuldu çok uzun bir hikayesi var ve çok üzücü doğdu 6 gün yaşadı 9 saat süren açık kalp ameliyatı oldu