Sorum var Tetenoz aşısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde rumeysac tarafından oluşturulan Tetenoz aşısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 503 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tetenoz aşısı
Konbuyu başlatan rumeysac
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan rumeysac

rumeysac

Kayıtlı Üye
rank
20+4 günluk hamileyim sağlık ocağı pazartesi günü tetenoz olmam icin cagiriyo ve doktor muaynemde sormayı unutmuştum ne yapmalıyım sizce herangi bi zarari varmı

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
20+4 günluk hamileyim sağlık ocağı pazartesi günü tetenoz olmam icin cagiriyo ve doktor muaynemde sormayı unutmuştum ne yapmalıyım sizce herangi bi zarari varmı
Zararı yok çokta gerekli bi aşı canım herhangi bi kesik pas yada sezaryen doğumda kullanılan aletlerde bi mikrop falan olda Allah korusun bebeğinde senide koruyo onun için yapılması gereken bi aşı canım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Zararı yok çokta gerekli bi aşı canım herhangi bi kesik pas yada sezaryen doğumda kullanılan aletlerde bi mikrop falan olda Allah korusun bebeğinde senide koruyo onun için yapılması gereken bi aşı canım
Evet katılıyorum tereddüt etmeden yaptır canım sağlıkla al evladını kucağına inşallah 🫶🏻

Tüm sayfalar yüklendi.