Sorum var Toplanın akşam sohbetine kızlar 🥰❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Toplanın akşam sohbetine kızlar 🥰❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,645 kez görüntülenmiş, 101 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Toplanın akşam sohbetine kızlar 🥰❤️
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demetdemet

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Napiyorsunuz keyifler nasıl canikolarim ❤️🥰
Bizim kuduruk uyumuyor onunla savaşıyorum yatırıyorum ağlıyor emiyor kusuyor gaz çıkarıyor ağlıyor yani delirmeceler modundayim 🤣🤣 uyuyor beş dk sonra uyanıyor ve şuan uzanmış yatmış sesler çıkarıyor çığlık tarzında neşeli neşeli sesler çıkarıyor arada hıçkırıyor bende ayyy bu ne zaman uyur uyusa da bende uyusam diye bakıyorum ona 😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yaa izleyin cuma günü çok hoşuma gitti güzel dizi

İzleyen biri çıkar şimdi 😁
Ben izliyorum sevdim 🤩🤩

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Bizim kuduruk uyumuyor onunla savaşıyorum yatırıyorum ağlıyor emiyor kusuyor gaz çıkarıyor ağlıyor yani delirmeceler modundayim 🤣🤣 uyuyor beş dk sonra uyanıyor ve şuan uzanmış yatmış sesler çıkarıyor çığlık tarzında neşeli neşeli sesler çıkarıyor arada hıçkırıyor bende ayyy bu ne zaman uyur uyusa da bende uyusam diye bakıyorum ona 😅😅

Ben izliyorum sevdim 🤩🤩
Hahahha yerim onu maşallah canimm sen nasılsın hiç konusamiyoz

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Yaa izleyin cuma günü çok hoşuma gitti güzel dizi

İzleyen biri çıkar şimdi 😁
İzliyorum güzel bişeye benziyor🥰 birkaç bölüm sonra o da klişe bi şekilde bozmasa bari 🙏

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Hahahha yerim onu maşallah canimm sen nasılsın hiç konusamiyoz
Aynı hep bugün kayınvalidemler geldiler baya temizlik yaptım sonra kek börek falan sonra gittiler bizde hazırlandık oğluşumla dışarı çıktık. Kanguruya koydum onu eve dönene kadar uyudu sevdi baya şaşırdım 😳🤗 bu ara hayatım hep bebek ve ev modunda senden naber canım sen neler yapıyorsun nasılsın 🥰

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Aynı hep bugün kayınvalidemler geldiler baya temizlik yaptım sonra kek börek falan sonra gittiler bizde hazırlandık oğluşumla dışarı çıktık. Kanguruya koydum onu eve dönene kadar uyudu sevdi baya şaşırdım 😳🤗 bu ara hayatım hep bebek ve ev modunda senden naber canım sen neler yapıyorsun nasılsın 🥰
İyim şükür Ayşem bu ara mide yanması çok yasiyom bulantı felan ama şükür arada bide ağrılarım oluyor adet gibi Ams şükür iyim 🥰❤️

Yorgunluktan bayılacağım sanırım doğalgaz çekiyoruz hayırlısıyla🙏 borular döşeniyor dünden beri evde tadilat var dolayısıyla bitmeyen bir temizlik🤦
Oyyy kolay gelsin canisi hiç bitermi is

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
İyim şükür Ayşem bu ara mide yanması çok yasiyom bulantı felan ama şükür arada bide ağrılarım oluyor adet gibi Ams şükür iyim 🥰❤️

Bitmez canım bitmez. Sen nasılsın doğumun yakın sanırım, geçen ağrılarım var demiştin nasıl oldun?

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank

Mide yanmasına soğuk süt çok iyi geliyor ben hep içerdim yarım çay bardağı soğuk süt. Sende dene inşallah iyi gelir sanada 🤗 üşütme kendini havalar dengesiz bu aralar ayaklarını sıcak tut dikkat et kendine 🥰🥰

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Ben izliyorum sevdim 🤩🤩
Aynen ya güzel

İzliyorum güzel bişeye benziyor🥰 birkaç bölüm sonra o da klişe bi şekilde bozmasa bari 🙏
Evet kuzum bozmaz ise güzel

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar