TÜP BEBEKTE DOĞUM

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Dopamin50 tarafından oluşturulan TÜP BEBEKTE DOĞUM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 146 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı TÜP BEBEKTE DOĞUM
Konbuyu başlatan Dopamin50
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan balkizim

Dopamin50

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba tüp bebekle ilk gebeliğim şuan da 34. Haftaya giriş yaptım. Doğum olarak vajinal doğum yapabilirsin çocuk sağlıklı dedi bir doktor şuanki takipli olduğum doktorum ise değerli bebek riske atmaya gerek yok sezeryanla alalım dedi devlet hastanesinde takipliyim doğum sonrasında bana bakabilecek annem var eşim var çok şükür ama kararsızım benim gibi olan ya da fikrini söylemek isteyen var mıdır kafam karışık 🙈

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba tüp bebekle ilk gebeliğim şuan da 34. Haftaya giriş yaptım. Doğum olarak vajinal doğum yapabilirsin çocuk sağlıklı dedi bir doktor şuanki takipli olduğum doktorum ise değerli bebek riske atmaya gerek yok sezeryanla alalım dedi devlet hastanesinde takipliyim doğum sonrasında bana bakabilecek annem var eşim var çok şükür ama kararsızım benim gibi olan ya da fikrini söylemek isteyen var mıdır kafam karışık 🙈
Rabbim sana nasip edecekse eder zaten bide her iki doğumun riski var ama yinede sen karar vereceksin hakkında hayırlısı olsun sagsalim kucağına alırsın InsAllah

Tüm sayfalar yüklendi.