Uyqulamaya qöre doqum tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Uyqulamaya qöre doqum tarihi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,737 kez görüntülenmiş, 76 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyqulamaya qöre doqum tarihi
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayse53

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar uygulamaya qöre 21 Kasım doqumum qörünüyor hesaplarma qöre tam 40 hafta yapıyor, Şuan 99 qünüm kaldıqnı söylüyor, kızım olacak Allah nasip ederse. Uyqulamanin dediqi tarihte doqum yapan olduğu acaba ?🌸
Canım tam o gün doğmuyor 37den sonra her an gelebilir 40 haftasını doldurup 41 42de bile doğabilir bebeğe bağlı yani o canı ne zaman isterse o zaman geliyor ☺️ tahmini tarih o tam o gün doğan bebek çok nadirdir

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
İnsaAllah hayırlıca çok bekletmez kızım ozaman oqlumu 40 haftalikkn doqrdum 🤭
Tam tahmini tarihte mi doğdu canım ☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

40 haftanın içinde doğmuş olabilir de tam verilen gün doğduysa büyük tesadüf olmuş denk getirmiş demek ☺️

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Tam tahmini tarihte mi doğdu canım ☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

40 haftanın içinde doğmuş olabilir de tam verilen gün doğduysa büyük tesadüf olmuş denk getirmiş demek ☺️
Oqlumda uygulama kullanmiyordum Ankarada zekai taire qidiyordum aylik takibi çok quzel söylüyorlardi elimde kaqidmda olurdu, saqlik ocaqi 5 şubat doqumun dedi denildiqi qün 4 santim acilmyla yattım derkn qün tuttu yani tam denilen tarhte doqum yaptm 🤭 bunda erzurum daym hiç elimde kaqit falan yok uyqulamada takip ediyrum oda 21 Kasım diyor saqlik ocaqi ise 20 Kasım 😊

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Oqlumda uygulama kullanmiyordum Ankarada zekai taire qidiyordum aylik takibi çok quzel söylüyorlardi elimde kaqidmda olurdu, saqlik ocaqi 5 şubat doqumun dedi denildiqi qün 4 santim acilmyla yattım derkn qün tuttu yani tam denilen tarhte doqum yaptm 🤭 bunda erzurum daym hiç elimde kaqit falan yok uyqulamada takip ediyrum oda 21 Kasım diyor saqlik ocaqi ise 20 Kasım 😊
Hadi ya bak sen minnoşa tam gününde doğmuş 🥰 benim küçük oğlan da 20 Kasım doğumlu. Bu sefer de tam gününe denk getirecek mi acaba ☺️senin oğlan dakikmiş demek kuzum tam zamanı dolmuş öyle doğmuş ☺️

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Hadi ya bak sen minnoşa tam gününde doğmuş 🥰 benim küçük oğlan da 20 Kasım doğumlu. Bu sefer de tam gününe denk getirecek mi acaba ☺️senin oğlan dakikmiş demek kuzum tam zamanı dolmuş öyle doğmuş ☺️
Allah baqslasn bi ömür insaAllah 🤲😊 çok bekletmez kızım insaAllah erkek 9 ay 10 qün derler 40 hafta fazla 10 qün erken qelmesi lazm ama baklm nasip hayrlisi rabbimden 😊

Cennetlık

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar uygulamaya qöre 21 Kasım doqumum qörünüyor hesaplarma qöre tam 40 hafta yapıyor, Şuan 99 qünüm kaldıqnı söylüyor, kızım olacak Allah nasip ederse. Uyqulamanin dediqi tarihte doqum yapan olduğu acaba ?🌸
Bızım kucuk gelın uygulama gore aynı gun dogum yaptı canım ama benımkı 42 haftada gelyorlar bebeklerım

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Allah baqslasn bi ömür insaAllah 🤲😊 çok bekletmez kızım insaAllah erkek 9 ay 10 qün derler 40 hafta fazla 10 qün erken qelmesi lazm ama baklm nasip hayrlisi rabbimden 😊
Amin cümlemizin evladını inşallah 🙏 cinsiyetle alakası yok bence canım ya bebekten bebeğe değişiyor o. Sağlıkla gelsinler de ne zaman isterlerse gelsinler ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.