Uyqulamaya qöre doqum tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Uyqulamaya qöre doqum tarihi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,737 kez görüntülenmiş, 76 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyqulamaya qöre doqum tarihi
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayse53

Zeynep Aliyeva

Kayıtlı Üye
rank
Yazmıyor cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hepsini çıkardım baktım yok yazmıyor

Hepsini çıkardım baktım yok yazmıyor
Bende ozele gittim hep ilk basta biraz riskli oldugu icin cok gittim ultrasyona hepsinde yazyor burdada 3 eylul ultrasyon goruntulerdede en ustte kosede kucuk harflarla 3 eylul yazyor bakalim ama karnim asagda bayagi erken de olabilirmis suan 37 haftadeyim

S

Sudabe

Guest
Kızlar uygulamaya qöre 21 Kasım doqumum qörünüyor hesaplarma qöre tam 40 hafta yapıyor, Şuan 99 qünüm kaldıqnı söylüyor, kızım olacak Allah nasip ederse. Uyqulamanin dediqi tarihte doqum yapan olduğu acaba ?🌸
Duzdu narahat olmuyun
Bende ozele gittim hep ilk basta biraz riskli oldugu icin cok gittim ultrasyona hepsinde yazyor burdada 3 eylul ultrasyon goruntulerdede en ustte kosede kucuk harflarla 3 eylul yazyor bakalim ama karnim asagda bayagi erken de olabilirmis suan 37 haftadeyim

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Kız sana diyorum cihazdan napcan doktora cihazı mı degiştircen 😂😂
Olabilir 😂😂😂

Bir dahakine gidince dogum ne zaman diye sorayımmı kızlar

Bir dahakine gidince dogum ne zaman diye sorayımmı kızlar

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Biri adet tarihine göre biri ultrasona göre yazıyor canım bende de öyle biri 15 biri 14
Bi bende yazmıyor 🤭🤭😂😂

Biri adet tarihine göre biri ultrasona göre yazıyor canım bende de öyle biri 15 biri 14
Nur birşey soracam

Nur birşey soracam

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.