Yok bacım ben her gittigimde veriyorum Lokman hekime gidiyoruzBen ozel muayene haneye gidyorum 200 tl veryom bende ama mesela bugun gittiysem birdahaki sefer 1kurus bile almiyor sonrasinda aliyor detayli ultrasyon bile ayni fiyat exstra ucret almadi hic her resmin uzerinde ilk haftadan beri hepsinde var resm atamiyorum beceremedim biturlu
Sor canımBi bende yazmıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Nur birşey soracam
Nur birşey soracam
Böyle kagıt yok bende sadece 2 li tarama kagıt varEkli dosyayı görüntüle 948
Bak canım yukarıda yazıyor @Sıbelmamı
Böyle kagıt yok bende sadece 2 li tarama kagıt var
Bu ultrason fotoğrafı canım iki foto ve üstte bu yazılı çıktıBöyle kagıt yok bende sadece 2 li tarama kagıt var
Böyle kagıt yok bende sadece 2 li tarama kagıt var
Belki cihazdan kaynaklıdır canımÖzel hastane bana ultrason kagıt veriyor böyle kagıt yok bende
Aynen ama i gidince soracam bu arada gözümden kaçmadı senin bebiş sevgililee gününde dogacakBelki cihazdan kaynaklıdır canım
Bende şimdi 114 gün yazıyor 38 haftada alicak doktor şimdi benm normalde kaç gün kalmış oluyor bende matematiksel 0 daDediğim gibi bebeğe bağlı canım 37den sonra artık normal sayılıyor doğsa da, her an olabilir 37 sonrası
Kısmet olursa canim sezaryanda iki hafta erken alınıyor ya Ocak sonu Şubat 1 gibi denk geliyor yoksa isterdim bende sevgililer gününe denk gelsin ,Aynen ama i gidince soracam bu arada gözümden kaçmadı senin bebiş sevgililee gününde dogacak