Aynı bende oyleyim valla direk yazıyorum saolsun Allah razı olsun hemen de hiç sıkılmadan cevap veriyorVallahi öyle hafta hesabını bile yapamayıp merveyi bekleyenler derneğindeyim
Aynı bende oyleyim valla direk yazıyorum saolsun Allah razı olsun hemen de hiç sıkılmadan cevap veriyorVallahi öyle hafta hesabını bile yapamayıp merveyi bekleyenler derneğindeyim
Sende iyiki varsın canım sizlerde bana arkadaş, yoldaş sırdaş oldunuz. Hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğinceAynen Merve olmasa napardik herşeyim oldu resmen dert ortağım yol gosterenim matematiksel beynim kısaca iyi ki varsın iyi ki varsınız hepniz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Seninde baya varmış cnm bana 100 bile şuan çok geliyor sağlıkla kucağimiza gelsinler de bekleriz
138 gün var demek seninde canım Dr 38de alırsa eğerMerve elin degmişken ben 18 +3 günlük 152 gün kaldı diyor sezeryan olacam o zaman kaç gün kalmış oluyor
İstediğin zaman sor canımVallahi öyle hafta hesabını bile yapamayıp merveyi bekleyenler derneğindeyim
Bi zahmet hesap et bacımMerve elin degmişken ben 18 +3 günlük 152 gün kaldı diyor sezeryan olacam o zaman kaç gün kalmış oluyor
Burda çok güzel bir ortam oldu iyi ki bu uygulamayı indirmisim ve sizin gbi iyi yürekli annelerle tanıştımSende iyiki varsın canım sizlerde bana arkadaş, yoldaş sırdaş oldunuz. Hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince
138 gün var demek seninde canım Dr 38de alırsa eğer
İstediğin zaman sor canım
Yukarıda yazdım ya canım 138 günün kalmış 38de alırsa DrBi zahmet hesap et bacım
Aynen canm hepiniz iyi ki varsınız birde keşke yakın ortamlarda olsak ne güzel olurduAynı bende oyleyim valla direk yazıyorum saolsun Allah razı olsun hemen de hiç sıkılmadan cevap veriyor
Yukarıda yazdım ya canım 138 günün kalmış 38de alırsa Dr şim
Yeni gördüm cnm iyiki varsın Allah razı olsun senden cnmYukarıda yazdım ya canım 138 günün kalmış 38de alırsa Dr
Aynen canım bana da çok iyi geldi burası zaman geçiyor sohbet muhabbet ediyoruz yeri geliyor dertleşiyoruz. Giremedim mi merak ediyorum sizi o denli bağlılık olduBurda çok güzel bir ortam oldu iyi ki bu uygulamayı indirmisim ve sizin gbi iyi yürekli annelerle tanıştım
Aynen canım keşke öyle bi şansımız olsaydıAynen canm hepiniz iyi ki varsınız birde keşke yakın ortamlarda olsak ne güzel olurdu
Sağol canım benim senden de Allah razı olsunYeni gördüm cnm iyiki varsın Allah razı olsun senden cnm
Ben gece bebişim bugün ne yazmış diye bakıyorum sabah DHA yataktan kalkmadan gözümu açar acmaz giriyorum bakalım kim ne yazmış diye gün içinde sürekli burdayım bağımlı oldunuz bnaaAynen canım bana da çok iyi geldi burası zaman geçiyor sohbet muhabbet ediyoruz yeri geliyor dertleşiyoruz. Giremedim mi merak ediyorum sizi o denli bağlılık oldu
Aynen ona bende gece 12den sonra bakıyorum günlük şeyleri okuyorum sonra sabah öğle akşam gece hep buradayım eşimde alıştı artık herhalde önceki gibi sesi çıkmıyor gerçi şimdi yokta olduğu zamanlar da çok laf etmiyor artıkBen gece bebişim bugün ne yazmış diye bakıyorum sabah DHA yataktan kalkmadan gözümu açar acmaz giriyorum bakalım kim ne yazmış diye gün içinde sürekli burdayım bağımlı oldunuz bnaa