Uyqulamaya qöre doqum tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Uyqulamaya qöre doqum tarihi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,925 kez görüntülenmiş, 76 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyqulamaya qöre doqum tarihi
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayse53

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Aynen Merve olmasa napardik ❤️ herşeyim oldu resmen dert ortağım yol gosterenim matematiksel beynim kısaca iyi ki varsın iyi ki varsınız hepniz 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Seninde baya varmış cnm bana 100 bile şuan çok geliyor sağlıkla kucağimiza gelsinler de bekleriz
Sende iyiki varsın canım 🥰 sizlerde bana arkadaş, yoldaş sırdaş oldunuz. Hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince 🥰

Merve elin degmişken ben 18 +3 günlük 152 gün kaldı diyor sezeryan olacam o zaman kaç gün kalmış oluyor💕💕
138 gün var demek seninde canım Dr 38de alırsa eğer ☺️

Vallahi öyle hafta hesabını bile yapamayıp merveyi bekleyenler derneğindeyim 😅😅
İstediğin zaman sor canım 😂

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Sende iyiki varsın canım 🥰 sizlerde bana arkadaş, yoldaş sırdaş oldunuz. Hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince 🥰

138 gün var demek seninde canım Dr 38de alırsa eğer ☺️

İstediğin zaman sor canım 😂
Burda çok güzel bir ortam oldu iyi ki bu uygulamayı indirmisim ve sizin gbi iyi yürekli annelerle tanıştım ❤️

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Burda çok güzel bir ortam oldu iyi ki bu uygulamayı indirmisim ve sizin gbi iyi yürekli annelerle tanıştım ❤️
Aynen canım bana da çok iyi geldi burası zaman geçiyor sohbet muhabbet ediyoruz yeri geliyor dertleşiyoruz. Giremedim mi merak ediyorum sizi o denli bağlılık oldu 😂🥰

Aynen canm hepiniz iyi ki varsınız birde keşke yakın ortamlarda olsak ne güzel olurdu 🥰☺️
Aynen canım keşke öyle bi şansımız olsaydı

Yeni gördüm cnm iyiki varsın Allah razı olsun senden cnm
Sağol canım benim senden de Allah razı olsun

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Aynen canım bana da çok iyi geldi burası zaman geçiyor sohbet muhabbet ediyoruz yeri geliyor dertleşiyoruz. Giremedim mi merak ediyorum sizi o denli bağlılık oldu 😂🥰
Ben gece bebişim bugün ne yazmış diye bakıyorum sabah DHA yataktan kalkmadan gözümu açar acmaz giriyorum bakalım kim ne yazmış diye gün içinde sürekli burdayım bağımlı oldunuz bnaa

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Ben gece bebişim bugün ne yazmış diye bakıyorum sabah DHA yataktan kalkmadan gözümu açar acmaz giriyorum bakalım kim ne yazmış diye gün içinde sürekli burdayım bağımlı oldunuz bnaa
Aynen ona bende gece 12den sonra bakıyorum günlük şeyleri okuyorum sonra sabah öğle akşam gece hep buradayım eşimde alıştı artık herhalde önceki gibi sesi çıkmıyor 😂😂 gerçi şimdi yokta olduğu zamanlar da çok laf etmiyor artık 😂

Tüm sayfalar yüklendi.