Dogru sen sezeryan 2 hafta önde alınıyor benimde Aralık sonuKısmet olursa canim sezaryanda iki hafta erken alınıyor ya Ocak sonu Şubat 1 gibi denk geliyor yoksa isterdim bende sevgililer gününe denk gelsin ,
Dogru sen sezeryan 2 hafta önde alınıyor benimde Aralık sonuKısmet olursa canim sezaryanda iki hafta erken alınıyor ya Ocak sonu Şubat 1 gibi denk geliyor yoksa isterdim bende sevgililer gününe denk gelsin ,
100 gün var demek canım uygulama 40 gün üzerinden hesaplıyor, senin doğum zamanın 38 olduğuna göre 14 gün eksik sayacaksın işte canımBende şimdi 114 gün yazıyor 38 haftada alicak doktor şimdi benm normalde kaç gün kalmış oluyor bende matematiksel 0 da
Maşallah baya varmış teşekkür ederim cnm100 gün var demek canım uygulama 40 gün üzerinden hesaplıyor, senin doğum zamanın 38 olduğuna göre 14 gün eksik sayacaksın işte canım
Merve iyiki varsın bacım sen olmasan kim bizim hatalarımızı hesaplama yapacak100 gün var demek canım uygulama 40 gün üzerinden hesaplıyor, senin doğum zamanın 38 olduğuna göre 14 gün eksik sayacaksın işte canım
185 gün gösteren ben ne yapayımMaşallah baya varmış teşekkür ederim cnm
Geçip gidiyor canım ya bizim de 40 küsur gün var bakalım ne zaman gelecekler rica ederim kuzumMaşallah baya varmış teşekkür ederim cnm
Haha sizde iyiki varsınız canımMerve iyiki varsın bacım sen olmasan kim bizim hatalarımızı hesaplama yapacak
Aynen Merve olmasa napardik herşeyim oldu resmen dert ortağım yol gosterenim matematiksel beynim kısaca iyi ki varsın iyi ki varsınız hepnizMerve iyiki varsın bacım sen olmasan kim bizim hatalarımızı hesaplama yapacak
Seninde baya varmış cnm bana 100 bile şuan çok geliyor sağlıkla kucağimiza gelsinler de bekleriz185 gün gösteren ben ne yapayım
Vallahi öyle hafta hesabını bile yapamayıp merveyi bekleyenler derneğindeyimAynen Merve olmasa napardik herşeyim oldu resmen dert ortağım yol gosterenim matematiksel beynim kısaca iyi ki varsın iyi ki varsınız hepniz
Merve elin degmişken ben 18 +3 günlük 152 gün kaldı diyor sezeryan olacam o zaman kaç gün kalmış oluyorGeçip gidiyor canım ya bizim de 40 küsur gün var bakalım ne zaman gelecekler rica ederim kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Haha sizde iyiki varsınız canım