Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tepkinde sonuna kadar haklısın canım ama sen haklıyken haksız duruma düşme derim doğumu haber vermesen bu sefer diyecekler bizi aramadiniz vs seni haksız yapacaklar üste çıkmaya çalışırlar. Doğduğunda eşin dil ucuyla doğurdu desin bu kadar ben olsam öyle yapardım. Sen
Laf sokarlarsa sende onlara laf şöyle sonuç olarak sonuna kadar haklısın kuzum sen torunları oluyor el çocuğu değil ki el çocuğu olsa bile insan onların yaptığını yapmaz. Sana laf ederlerse hakli olarak konuş neden haber vermediğini vs diye zaten sen gercekleri söyleyince emin ol konuşacak bir şey diyemezler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Açık açık şöyle sonuç olarak senin kararin şu ana kadar yanında yoklardı şimdi de senden izinsiz gelip kalamazlar eşinin ailesi bile olsa bu yaptıkları karşında hakları yok .
Canım sen el kızısın kendi kızı yerine koymaz burda çoğumuz için geçerli bu. Smven olsam bende istemezdim gelmelerini orda eşin devreye girecek anne doğdu ama gelmeyin bizi yormayın eşim lohusa strese girmesin çok istiyorsan al sana fotoğraf diyecek. Kabul etmeyecek yani engelleyecek.
Canım sen el kızısın kendi kızı yerine koymaz burda çoğumuz için geçerli bu. Smven olsam bende istemezdim gelmelerini orda eşin devreye girecek anne doğdu ama gelmeyin bizi yormayın eşim lohusa strese girmesin çok istiyorsan al sana fotoğraf diyecek. Kabul etmeyecek yani engelleyecek.
Canim el kizi diye bisey var tabi ama vicdanen dusununce cok garip beni dusunmese bile kqrnimdaki onun caninin cani bilmiyorim ya bana garip geliyo el kizi muhabetti
Canim el kizi diye bisey var tabi ama vicdanen dusununce cok garip beni dusunmese bile kqrnimdaki onun caninin cani bilmiyorim ya bana garip geliyo el kizi muhabetti
Canım vicdani boyutunu düşünseler sen bu duruma düşmezdin. Boşver gebesin sıkıntılı diyosun canını sıkma bebegini sağlıkla kucağına al inşallah sen bunu düşün gerisi boş inan ki. Doğduğunda içinden nasıl geliyorsa öyle davran.
Kizlar ben ogluma sunnet yaptirmistim kaynanamlar bile bile gelmedi koye gittiler sesimizi cikarmadik benim bu hamileligim cok zor gecti yeri geldi ac kaldim yemek yapamadım cahirdim kaynanami gelin bana yardimci olursun oglumun yemegini yaparsin en azindan dedim gelmedi kaynimi bahane etti isten ac geliyo falan filan tabi yalan bunlar neyse sonra bi duyuyorum kizina gitmis kizinin oglunun sunneti varmis 15 gun kalmislar ve ben aradigimda evdeyiz oturuyoz demisti megerse ordalarmis neyse ben engelledim kaynanayi kayinpederi yuzlerini gormek dahi ustemiyorum esimde dogumada gelmelerini istemiyo zaten qma onlar buyuk ihtimal gelicekler yuzsusler cunki sizce hastanede dogum olduktan sonra arayip haber versekmi yoksa hicmi soylemesek kafam karisti onlar insan degil diye bende hayvanlik yapmak istemiyorum acikcasi birde serefsiz gorumcem benim dogumumdan 1 hafta sonra ogluna kapida sunnet dugunu yapicakmis sirf onunla ilgilenilsin istiyo cok belli
Ben olsam haber vermezdim, ben doğum yapıp yardıma ihtiyaç duyduğum zamanları atlattıktsn sonra napim sizi, kızı daha önemli Belliki. O yüzden varsın kızına gitsin,
Kizlar ben ogluma sunnet yaptirmistim kaynanamlar bile bile gelmedi koye gittiler sesimizi cikarmadik benim bu hamileligim cok zor gecti yeri geldi ac kaldim yemek yapamadım cahirdim kaynanami gelin bana yardimci olursun oglumun yemegini yaparsin en azindan dedim gelmedi kaynimi bahane etti isten ac geliyo falan filan tabi yalan bunlar neyse sonra bi duyuyorum kizina gitmis kizinin oglunun sunneti varmis 15 gun kalmislar ve ben aradigimda evdeyiz oturuyoz demisti megerse ordalarmis neyse ben engelledim kaynanayi kayinpederi yuzlerini gormek dahi ustemiyorum esimde dogumada gelmelerini istemiyo zaten qma onlar buyuk ihtimal gelicekler yuzsusler cunki sizce hastanede dogum olduktan sonra arayip haber versekmi yoksa hicmi soylemesek kafam karisti onlar insan degil diye bende hayvanlik yapmak istemiyorum acikcasi birde serefsiz gorumcem benim dogumumdan 1 hafta sonra ogluna kapida sunnet dugunu yapicakmis sirf onunla ilgilenilsin istiyo cok belli
Çok ayıp ya ne bu Kaynanalar ya Allah ıslah etsin onları canım ben olsam kesinlikle aramam insan az biraz bilir ne zaman doğum olur olmaz kendisi merak edip aramalı zaten hiç mi duymaz doğumun başladığını boşversene kendimize yakışanı nereye kadar yapacaz
Kuzum sen biliyorsun gene ama her zaman büyüklük sende kalsın sen kimsenin seviyesine inme herkes kendine yakışanı yapar Allah'a havale et sen hep iyi ol elinden geldiğince ki onlar yaptığı yanlışlardan utansinlar
Kuzum sen biliyorsun gene ama her zaman büyüklük sende kalsın sen kimsenin seviyesine inme herkes kendine yakışanı yapar Allah'a havale et sen hep iyi ol elinden geldiğince ki onlar yaptığı yanlışlardan utansinlar
Haklısın kuzum sende kendine göre kişi çektiğini ancak kendi bilir derler ya ne desem seni anlayamam ama kuzum en azından eşin gerçeklerin farkında bu çok iyi birşey