Sorum var Uzun konu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinoplu tarafından oluşturulan Uzun konu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,666 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uzun konu
Konbuyu başlatan Sinoplu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İdrisin annesi

Sinoplu

Kayıtlı Üye
rank
Tepkinde sonuna kadar haklısın canım ama sen haklıyken haksız duruma düşme derim doğumu haber vermesen bu sefer diyecekler bizi aramadiniz vs seni haksız yapacaklar üste çıkmaya çalışırlar. Doğduğunda eşin dil ucuyla doğurdu desin bu kadar ben olsam öyle yapardım. Sen

Laf sokarlarsa sende onlara laf şöyle sonuç olarak sonuna kadar haklısın kuzum sen torunları oluyor el çocuğu değil ki el çocuğu olsa bile insan onların yaptığını yapmaz. Sana laf ederlerse hakli olarak konuş neden haber vermediğini vs diye zaten sen gercekleri söyleyince emin ol konuşacak bir şey diyemezler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Açık açık şöyle sonuç olarak senin kararin şu ana kadar yanında yoklardı şimdi de senden izinsiz gelip kalamazlar eşinin ailesi bile olsa bu yaptıkları karşında hakları yok .
Aynen oyle vicdansiz bunlarya bi kiymetlisi kizi var zaten

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Aynen oyle vicdansiz bunlarya bi kiymetlisi kizi var zaten
Canım sen el kızısın kendi kızı yerine koymaz burda çoğumuz için geçerli bu. Smven olsam bende istemezdim gelmelerini orda eşin devreye girecek anne doğdu ama gelmeyin bizi yormayın eşim lohusa strese girmesin çok istiyorsan al sana fotoğraf diyecek. Kabul etmeyecek yani engelleyecek.

Sinoplu

Kayıtlı Üye
rank
Canım sen el kızısın kendi kızı yerine koymaz burda çoğumuz için geçerli bu. Smven olsam bende istemezdim gelmelerini orda eşin devreye girecek anne doğdu ama gelmeyin bizi yormayın eşim lohusa strese girmesin çok istiyorsan al sana fotoğraf diyecek. Kabul etmeyecek yani engelleyecek.
Canim el kizi diye bisey var tabi ama vicdanen dusununce cok garip beni dusunmese bile kqrnimdaki onun caninin cani bilmiyorim ya bana garip geliyo el kizi muhabetti

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canim el kizi diye bisey var tabi ama vicdanen dusununce cok garip beni dusunmese bile kqrnimdaki onun caninin cani bilmiyorim ya bana garip geliyo el kizi muhabetti
Canım vicdani boyutunu düşünseler sen bu duruma düşmezdin. Boşver gebesin sıkıntılı diyosun canını sıkma bebegini sağlıkla kucağına al inşallah 🙏 sen bunu düşün gerisi boş inan ki. Doğduğunda içinden nasıl geliyorsa öyle davran.

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Kizlar ben ogluma sunnet yaptirmistim kaynanamlar bile bile gelmedi koye gittiler sesimizi cikarmadik benim bu hamileligim cok zor gecti yeri geldi ac kaldim yemek yapamadım cahirdim kaynanami gelin bana yardimci olursun oglumun yemegini yaparsin en azindan dedim gelmedi kaynimi bahane etti isten ac geliyo falan filan tabi yalan bunlar neyse sonra bi duyuyorum kizina gitmis kizinin oglunun sunneti varmis 15 gun kalmislar ve ben aradigimda evdeyiz oturuyoz demisti megerse ordalarmis neyse ben engelledim kaynanayi kayinpederi yuzlerini gormek dahi ustemiyorum esimde dogumada gelmelerini istemiyo zaten qma onlar buyuk ihtimal gelicekler yuzsusler cunki sizce hastanede dogum olduktan sonra arayip haber versekmi yoksa hicmi soylemesek kafam karisti onlar insan degil diye bende hayvanlik yapmak istemiyorum acikcasi birde serefsiz gorumcem benim dogumumdan 1 hafta sonra ogluna kapida sunnet dugunu yapicakmis sirf onunla ilgilenilsin istiyo cok belli
Ben olsam haber vermezdim, ben doğum yapıp yardıma ihtiyaç duyduğum zamanları atlattıktsn sonra napim sizi, kızı daha önemli Belliki. O yüzden varsın kızına gitsin,

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben ogluma sunnet yaptirmistim kaynanamlar bile bile gelmedi koye gittiler sesimizi cikarmadik benim bu hamileligim cok zor gecti yeri geldi ac kaldim yemek yapamadım cahirdim kaynanami gelin bana yardimci olursun oglumun yemegini yaparsin en azindan dedim gelmedi kaynimi bahane etti isten ac geliyo falan filan tabi yalan bunlar neyse sonra bi duyuyorum kizina gitmis kizinin oglunun sunneti varmis 15 gun kalmislar ve ben aradigimda evdeyiz oturuyoz demisti megerse ordalarmis neyse ben engelledim kaynanayi kayinpederi yuzlerini gormek dahi ustemiyorum esimde dogumada gelmelerini istemiyo zaten qma onlar buyuk ihtimal gelicekler yuzsusler cunki sizce hastanede dogum olduktan sonra arayip haber versekmi yoksa hicmi soylemesek kafam karisti onlar insan degil diye bende hayvanlik yapmak istemiyorum acikcasi birde serefsiz gorumcem benim dogumumdan 1 hafta sonra ogluna kapida sunnet dugunu yapicakmis sirf onunla ilgilenilsin istiyo cok belli
Çok ayıp ya ne bu Kaynanalar ya Allah ıslah etsin onları canım ben olsam kesinlikle aramam insan az biraz bilir ne zaman doğum olur olmaz kendisi merak edip aramalı zaten hiç mi duymaz doğumun başladığını boşversene kendimize yakışanı nereye kadar yapacaz

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Boşver bacim hicte haber varma gorumcenin sunnet dügününede yeni dogum yaptim der gitmezsin iste bahanen hazir

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum sen biliyorsun gene ama her zaman büyüklük sende kalsın sen kimsenin seviyesine inme herkes kendine yakışanı yapar Allah'a havale et sen hep iyi ol elinden geldiğince ki onlar yaptığı yanlışlardan utansinlar ❤️

Sinoplu

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum sen biliyorsun gene ama her zaman büyüklük sende kalsın sen kimsenin seviyesine inme herkes kendine yakışanı yapar Allah'a havale et sen hep iyi ol elinden geldiğince ki onlar yaptığı yanlışlardan utansinlar ❤️
Canim inan hic utanmiyolarki ama olan bana oluyo alttan al al bende biktim ama utansalar anlasalar tamam diyip suscam ama yok

Boşver bacim hicte haber varma gorumcenin sunnet dügününede yeni dogum yaptim der gitmezsin iste bahanen hazir
Zaten normal sartlardada adimimi atmamki o dugune hayatim surukleseler gitmem okadar yani

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canim inan hic utanmiyolarki ama olan bana oluyo alttan al al bende biktim ama utansalar anlasalar tamam diyip suscam ama yok

Zaten normal sartlardada adimimi atmamki o dugune hayatim surukleseler gitmem okadar yani
Haklısın kuzum sende kendine göre kişi çektiğini ancak kendi bilir derler ya ne desem seni anlayamam ama kuzum en azından eşin gerçeklerin farkında bu çok iyi birşey

Tüm sayfalar yüklendi.