Sorum var Uzun konu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinoplu tarafından oluşturulan Uzun konu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,666 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uzun konu
Konbuyu başlatan Sinoplu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İdrisin annesi
G

Goodlife

Guest
Sana değer vermeyene sende verme. Hep bize yakışmaz diye diye tepemize çıkıyorlar.sanki hatalarını anlayıp özür mü dileyecekler?Nasıl olsa susuyo,idare ediyo, o anlamaz a çıkacak adın. Sen eZildiğinle kalacaksın onlar ezdiğiyle. ASLA SANA SAYGI,DEGER VERMEYENE VERME. Senin yönteminle anlaşılacağını sanıyorsan yanılırsın. Bazen yüze vurmak gerek hatayı. Eee herkese anlayacağı dilden konuşmak gerek. Hakli olduğun yerde sesin daha gür cıkmalı. Eşinde seninle aynı fikirde. Ee ne diye seni anlamalarını bekliyorsun. ANLAMAZLAR ANLAMAYACAKLAAARRR

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank
He bak sonra kizlarindan evlerine gecince beni arayip durdular bende acmadim engellrdim esimi aramislar oda o sizin telinizi acmiycak aramayin bize gelmeyip yalan dolan cevirip oraya gidiyosunuz biz size naptik demis kaynanamda iste ben bayramda gelip dogumda filan kalcaktim demis esimde tamamda zor zamanlarini atlattiktan sonra gelsen nolur anne demis susmus cvp bile verememis simdi bilmiyorum valla haberde veresim yok sinirim bozuluyo vermeyrbilirimde qcikcasi cnm sence vermessem bunlar illa duycak dogurdugumu arayip laf sokcaklar ben nedesem sence soyliycek cok seyim varda qslinda
Eşine helal olsun ağzına sağlık 👏

İdrisin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Laf sokarlarsa sende onlara laf şöyle sonuç olarak sonuna kadar haklısın kuzum sen torunları oluyor el çocuğu değil ki el çocuğu olsa bile insan onların yaptığını yapmaz. Sana laf ederlerse hakli olarak konuş neden haber vermediğini vs diye zaten sen gercekleri söyleyince emin ol konuşacak bir şey diyemezler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Açık açık şöyle sonuç olarak senin kararin şu ana kadar yanında yoklardı şimdi de senden izinsiz gelip kalamazlar eşinin ailesi bile olsa bu yaptıkları karşında hakları yok .
İyi bir aile gelinin me zaman doğum yapacağını bilmezmi?kontrollere gidiliyo bi ihtimal doğum tarihi veriliyor.uzaksa da eğer arar sürekli nasılsın diye sorar.aramaz sormazsa ne diye arıyacan bacım?sık sık ararsa doğumu bana da haber verin derse ararsın.öyle bi konu geçmiyorsa aramam ben.ne zaman arar halimi sorar onda öğrenir doğum yapıp yapmadığımı

Tüm sayfalar yüklendi.