Sorum var Vücut kaşıntısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Keziban 🦋 tarafından oluşturulan Vücut kaşıntısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,332 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Vücut kaşıntısı
Konbuyu başlatan Keziban 🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebegim

Ftmalamasnzkzç

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar merhaba. Son 1 buçuk 2 haftadır vücudumun her yerinde, bacağımdan tutun boynuma kadar aşırı derece kaşıntım var. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Çok rahatsız olmaya başladım :(
Doktora gittiniz mi acaba ben hamileliğe bağlı kolestaz olabilir özellikle kaşıntı gece artıyorsa kesinlikle beklemeden doktora gitmelisiniz

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Hanımlar merhaba. Son 1 buçuk 2 haftadır vücudumun her yerinde, bacağımdan tutun boynuma kadar aşırı derece kaşıntım var. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Çok rahatsız olmaya başladım :(
Kuzum hızla değişen hormonlardan kaynaklı oluyor endişe etme geçer zamanla

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doktora gittiniz mi acaba ben hamileliğe bağlı kolestaz olabilir özellikle kaşıntı gece artıyorsa kesinlikle beklemeden doktora gitmelisiniz
Benim gece artıyor uykudan uyandıracak şekilde 🤦🏻‍♀️ sabaha kadar 3 4 kez soğuk duş alıyorum kolestazı varsa ne oluyor ki 37 haftalık gebeyim 1 haftadir hayattan soğudum resmen

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
ay bende aynı öyleyim tatlı tatlı kaşınıyor bide gıcık oluyorum kanıyor artık kasimaktan nedenini bilmiyorum ama
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benimde öyle 3. Gebeliğim diğer 2 sinde hiçbir şey yaşamadım bazen kaşınmaktan morarıyor

Tamam canım çok sağ ol söylediklerini dikkate alırım ☺️

Maalesef bende öyle morarıyor artık.. 😫
peki hamile olmayanlar yani bugün tam iki aylık oldu bebeğim emziriyorum sadece 1 haftadır tepeden tırnağa kaşınıyor heryerim😖

KübraEmre2019

Kayıtlı Üye
rank
Al benden de o kadar cnm bende de var da daha çok göğüslerim kaşınıyor benm. O kadar kaşınıyor ki bazen sanki kanayacak gibi hissediyorum. Sebebi halkında hiç bir fikrim yok. 2. Gebeliğim ilkinde böyle olmamıştı
benim de göğüslerim kaşınıyor hamile olalı 10 haftalığız, çok rahatsız edici eşim bile soruyo niye kaşıyorsun diye, acaba büyüdüğü için midir

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
benim de göğüslerim kaşınıyor hamile olalı 10 haftalığız, çok rahatsız edici eşim bile soruyo niye kaşıyorsun diye, acaba büyüdüğü için midir
Bilmem ki ben hamile kaldığımdam beri değil. Son 20 gündür 1 aydır diyebildim kaşınıyor lar. Ama bu aralar hafifledi çok şükür

Keziban 🦋

Kayıtlı Üye
rank
ay bende aynı öyleyim tatlı tatlı kaşınıyor bide gıcık oluyorum kanıyor artık kasimaktan nedenini bilmiyorum ama

peki hamile olmayanlar yani bugün tam iki aylık oldu bebeğim emziriyorum sadece 1 haftadır tepeden tırnağa kaşınıyor heryerim😖
Ay canım bi doktora görünseydin hamilelik öncesinde de var mıydı bu?
:(

Kuzum hızla değişen hormonlardan kaynaklı oluyor endişe etme geçer zamanla
Insallah öyledir kuzum sag ol içim rahatladı 🌸

S

Serapcglyn

Guest

Aynı sorun bende de oldu canım ilk karınımda başladı kasidikca vücudumun her yerine yayıldı sakın kasimayin ikinci gebeliğimde de ufak kaşıntılarım oldu ama kaşımadıgım için yayılmadı ne kadar kaşırsanız o kadar yayılıyor sıcağa hiç gelmiyor kışın bot bile giyemedim kaşınan yere buz tutup rahatlatabilirsiniz ben öyle yapıyordum cildiye de hamilelik olduğu için keskin ilaç veremiyor anca krem veriyor

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar