Sorum var Vücut kaşıntısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Keziban 🦋 tarafından oluşturulan Vücut kaşıntısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,332 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Vücut kaşıntısı
Konbuyu başlatan Keziban 🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebegim

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar merhaba. Son 1 buçuk 2 haftadır vücudumun her yerinde, bacağımdan tutun boynuma kadar aşırı derece kaşıntım var. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Çok rahatsız olmaya başladım :(
34 haftalık gebeyim 33 haftadan belli sürekli kaşınıyorum özellikle bel kısmı bide benim cildim hassas bir yere çarpsam kaşısam hemen kabarır balon gibi olur daha çok kaşınır her kaşınmada kabarıyorum valla 🥺🤦
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sıcak suya girince artış ve kızarma oluyor mu döküntü yok vücudum da sadece kızarıyor ve şişiyor sonra kaşıyinca kanıyor Perşembe konttrol var doktorwuna soracam olmadı cildiyey gidip alerji testi yaptırmayı düşünüyorum 🤦🏻‍♀️

Ve sadece benim boynum, kolum , bacaklarım da var kaşıntı ve kızarıklık küçük küçük kabarıyor hep 🤦🏻‍♀️ geçen açıdan artık ağladım gece sbaah kadar 3 4 kez soğuk duşa giriyorum düşün 🤦🏻‍♀️😓
Aynı bende öyle nedir anlamadım uykudan uyandırıyo

Giizem

Kayıtlı Üye
rank
Mutlaka doktorunuza söyleyin.kolestas ihtimali olabilir zaten hemen test alıyorlar bebeğe toksit etki yaratıyor.bende kaşıntı ve dôküntü kabarıklık oldu testler temiz çıktı cildiyelik durum dediler ama karaciger enzimleri ve açlık safra asidi testine bakıyorlar.ben araya bayram giriyor diye ôzel bir yerde yaptirdim testi hatta

Ftmalamasnzkzç

Kayıtlı Üye
rank
Benim gece artıyor uykudan uyandıracak şekilde 🤦🏻‍♀️ sabaha kadar 3 4 kez soğuk duş alıyorum kolestazı varsa ne oluyor ki 37 haftalık gebeyim 1 haftadir hayattan soğudum resmen
Benimde gebeliğe bağlı kolestazdı karaciğer enzimlerim yükselmişti 20 güne yakın hastanede yattım bence ihmal etmeyin gidin zaten az kalmış doğumunuza

S

Sona

Guest
Ben hamilelikte kaşıntıdan çok çektim hala da çekiyorum her yerim yara bere kaşıyorum kanıyor yoruldum artık
Aynisi bendede var her tarafim qaşiyor

Hanimlar merhabalar kaşıntıyi sornayin urtiker olmuşsunuz bende öyleydim vücudumun her yeri oldu üstelik doğuma bile o sekil girdim cok zor bir surecti size söylemem gereken sey ben kan ilacı kullanıyordum meğersem o kan ilacı alerji yapıyomus bende doğumdan 1 hafta sonra kestim içmedim kendini yavaş yavaş cekti. Eger ilac kullaniyosaniz hepsinin yan etkilerine iy bakin çünkü içlerinde birinin size dokunuyo kurdesen dokuyo. İNŞALLAH faydası olur hepinize geçmiş olsun yaşanan bilir nasıl bir şey olduğunu

Hanimlar merhabalar kaşıntıyi sornayin urtiker olmuşsunuz bende öyleydim vücudumun her yeri oldu üstelik doğuma bile o sekil girdim cok zor bir surecti size söylemem gereken sey ben kan ilacı kullanıyordum meğersem o kan ilacı alerji yapıyomus bende doğumdan 1 hafta sonra kestim içmedim kendini yavaş yavaş cekti. Eger ilac kullaniyosaniz hepsinin yan etkilerine iy bakin çünkü içlerinde birinin size dokunuyo kurdesen dokuyo. İNŞALLAH faydası olur hepinize geçmiş olsun yaşanan bilir nasıl bir şey olduğunu
Aynisi bendede var her tarafim qaşiyor

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar