Sorum var Vücut kaşıntısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Keziban 🦋 tarafından oluşturulan Vücut kaşıntısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,332 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Vücut kaşıntısı
Konbuyu başlatan Keziban 🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebegim

ASlan_anası

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar merhaba. Son 1 buçuk 2 haftadır vücudumun her yerinde, bacağımdan tutun boynuma kadar aşırı derece kaşıntım var. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Çok rahatsız olmaya başladım :(
Canım biliyorum zor ama kaşıma zira cildin kuru yeterince şu almıyor nemlendirir günde iki defa kasidihin yerler çatlak olur cildin geriliyor nemsiz ve kuru olduğu için kaşıntı yapar her gün mutlaka duş almayi unutma terledikce de kaşınır

Nagehan

Kayıtlı Üye
rank
Benim sürekli ya, sıcak veya soğuk suyla hiç
Hanımlar merhaba. Son 1 buçuk 2 haftadır vücudumun her yerinde, bacağımdan tutun boynuma kadar aşırı derece kaşıntım var. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Çok rahatsız olmaya başladım :(
Canim bu kaşıntı çok önemli bir durum acile gidip anlatın zaten direk ast ve alt değerlerine bakarlar kaşıntı karaciğerden gelir bunun adi gebelik kolestazi anu bebek ölümleri ne sebep olur ki 2021 26 nisanda 37 haftalik bebeğimi bu sebepten kaybettim.acilen ve acilen Dr gidin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar