Ya bilemedim yardım edin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asra tarafından oluşturulan Ya bilemedim yardım edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,229 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ya bilemedim yardım edin
Konbuyu başlatan Asra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar iki üç gunudr iç camasirim çok ıslak oluyr ama akıntı değil sanki isemis gibi ama tabikide çiş değil şu bikgin. Sizce neden olur suyummu geliyr bebik hareket edyr agrimda yok anlaamd üç litre suda iciyrm
Cnm doğumun yakın değilmiş bı doktoruna görün istersen

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar iki üç gunudr iç camasirim çok ıslak oluyr ama akıntı değil sanki isemis gibi ama tabikide çiş değil şu bikgin. Sizce neden olur suyummu geliyr bebik hareket edyr agrimda yok anlaamd üç litre suda iciyrm
Normal canım suyunun gelmesi direk boşalır yavaş yavaş değil 3 gündür diyorsun çişini tutarsın. Ama suyunu asla su direk boşalır Tutamazsın. Ve gebeliklerde çok oluyor ben sabah akşam değiştiriyordum su gibi aynı sürekli ıslak değil mi? Ped bile kullandım. Şuan bende de berbat akıntı var 31+1 günlük oldum birde ishal vallah korkuyorum erken doğum olacak diye

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Normalde gebelikte idrar kaçırma oluyor ama sen yinede bir doktora gözük kuzum en azından suyun mu idrsrr mi öğrenirsin için rahat eder

Hellboy.

Kayıtlı Üye
rank
Benimde öyle oldu direk hastaneye gittim o gün içinde doğurdum gittiğimde bi santim acılmam olmuştu 35+2de doğum yptım

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Normal canım suyunun gelmesi direk boşalır yavaş yavaş değil 3 gündür diyorsun çişini tutarsın. Ama suyunu asla su direk boşalır Tutamazsın. Ve gebeliklerde çok oluyor ben sabah akşam değiştiriyordum su gibi aynı sürekli ıslak değil mi? Ped bile kullandım. Şuan bende de berbat akıntı var 31+1 günlük oldum birde ishal vallah korkuyorum erken doğum olacak diye
Evet aynı boyleyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde öyle oldu direk hastaneye gittim o gün içinde doğurdum gittiğimde bi santim acılmam olmuştu 35+2de doğum yptım
Ama bn daha 21deyim

Tüm sayfalar yüklendi.