Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm gün 3 çocuk peşinden koşuyorum spordan beter vallahi
Diyetisyene nasıl gideyim vakit yok .hemde burda öyle şeylere boş bakıyorlar
Karatay diyetimi nasıl diyet napıyon diyetde. Boyun kaç bu arada
Yani ekmeyi azaltdım baya azaltdım sabahları aç karnına elma sirkesini suya katıb içiyorum 2 gündür . Bide kilit konu saat 6 dan sobra yememek mi diyosun yani ?
Türk qehvesi nətərdi az adi kofeni deyirsən?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kızlar zayıflamak istiyorum iyi bir diyet listesi bilen varmı. Yanı hızlı zayıflatan lütfen bildiyinizi yazın yaa merdiven çıkamıyorum vacaklarım kaslarım agrıyor fazla kilolu deylim 70 küsür ola bilirim ama boy kəsa o yüzden sıkıntı yardım lütfennn
Yürüyüş ve spor olmadan hiç Bir diyet işe yaramaz canım özellikle ip atlamak bacakları inceliyor ve de ekmeği keseceksin kahvaltıda yumurta peynir zeytin akşam yemeğin çorba ve salata olacak başka bişey yok aç kalmadan zayıflanmıyor maalesef
Üstüne türk kahvesi yazır ya adı coffe yazrr ??mənimki biraz elə şeylərdə dubdu deyəcəm fürk kahvesi gedib kapiçino alacag qızın neterdi neçə kilo dogdun dikişlərin bitib?
Yürüyüş ve spor olmadan hiç Bir diyet işe yaramaz canım özellikle ip atlamak bacakları inceliyor ve de ekmeği keseceksin kahvaltıda yumurta peynir zeytin akşam yemeğin çorba ve salata olacak başka bişey yok aç kalmadan zayıflanmıyor maalesef
Ekmeyi azaltdım baya yavaş yavaş . Çorbada içiyorum kaç gündür beyaz peynir lor peyniri falan yiyiyorum öyle ama spor yapmıyorum zaten ev işleri çocukların arkasından koşmak falan derken spor gibi oluyor