Bizde bin yok bitanem Almanya'da yasiom burdaki. Marketlerden aldım. Kayısı iyi geldi ama yinede daha tam çıkamadım. TuvaleteBol bol bimde ki kayısı suyunu al iç aşırı iyi geliyo birde yeşil elma ye

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Fitil eczane önermedi dikişlerim var aşağıda arkaya doğru toz gibi bişey verdi ise yaramadı kayısı aldım o ise yaradı ama daha tam tuvalete yinede çıkamadım bu dediğini denicem amaCanım benim bolca kuru kayısı tüket,akşamdan 4-5adet kuru kayısıyı sıcak suya koy sabaha kadar kalsın,sabah hem suyunu hem kayısını ac karına ye kabızlığa yardımcı olur....bende 32haftalık hamileğim bunu bana doktorum tavsiye etti..Ve ya gliserin fitili var ondan kullana bilirsin...Allah yardımcın olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Internetde kayısı hosafi tarifi gördüm onu yapsam olurmu oda böyle servet yapıon içine kayısı atıyom pişiyor fln öylede olur dimiCanım benim bolca kuru kayısı tüket,akşamdan 4-5adet kuru kayısıyı sıcak suya koy sabaha kadar kalsın,sabah hem suyunu hem kayısını ac karına ye kabızlığa yardımcı olur....bende 32haftalık hamileğim bunu bana doktorum tavsiye etti..Ve ya gliserin fitili var ondan kullana bilirsin...Allah yardımcın olsun