Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun canım benim bende ilk gebeliğim de eşimin halasının bahçe işi vardı kimseyi bulamadılr oraya gitmiştim yeni iki haftalık fln hamileydim ikincisl günü akşam öyle oldu baş ağrısı öleceğim ilk defa ömrüm de öyle oldu konuşamıyorum bile çok kötüyüm acile gittik hemen eşim aynı dakika götürdü ağrı kesici parol serum taktılar birde ilaç geçti şükür gebelikte olabiliyormuş ama dikkat edilmesi lazımmış canım hani tansiyon vs olmsn diye canım benim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Geçmiş olsun canım benim bende ilk gebeliğim de eşimin halasının bahçe işi vardı kimseyi bulamadılr oraya gitmiştim yeni iki haftalık fln hamileydim ikincisl günü akşam öyle oldu baş ağrısı öleceğim ilk defa ömrüm de öyle oldu konuşamıyorum bile çok kötüyüm acile gittik hemen eşim aynı dakika götürdü ağrı kesici parol serum taktılar birde ilaç geçti şükür gebelikte olabiliyormuş ama dikkat edilmesi lazımmış canım hani tansiyon vs olmsn diye canım benim
İstanbul da mı oturuyorsun canim
Canim tansiyonunu olctunmu normalse sinuzit yada migren olabilir ben her ardinda tansiyonuma bakiyorum.ilk normalse esarplan basimi baglayip sesice hic tepismede birkac saat yatiyorum geciyor bi dene bol su ic