Doğum zamanın gelmiş canım ağrım cogalıyorsa acile git
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,938 24 Aralık 2023 #11 Doğum zamanın gelmiş canım ağrım cogalıyorsa acile git
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,097 25 Aralık 2023 #12 Gece gözlüm' Alıntı: Ağrı belden basiyo hafif karın yanlarimda oluyo bide bebek çok sertleşiyor Genişletmek için tıkla ... Doğum belirtileri gibi canımm şimdi nasılsın
Gece gözlüm' Alıntı: Ağrı belden basiyo hafif karın yanlarimda oluyo bide bebek çok sertleşiyor Genişletmek için tıkla ... Doğum belirtileri gibi canımm şimdi nasılsın
Gece gözlüm Kayıtlı Üye Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 77 25 Aralık 2023 #13 Gamze Hümeyra' Alıntı: Doğum belirtileri gibi canımm şimdi nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şimdi ağrı sadece çatı kemiğinde var
Gamze Hümeyra' Alıntı: Doğum belirtileri gibi canımm şimdi nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şimdi ağrı sadece çatı kemiğinde var
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,097 25 Aralık 2023 #14 Gece gözlüm' Alıntı: Şimdi ağrı sadece çatı kemiğinde var Genişletmek için tıkla ... Dinlenince geçiyor mu
Gece gözlüm' Alıntı: Şimdi ağrı sadece çatı kemiğinde var Genişletmek için tıkla ... Dinlenince geçiyor mu
Gece gözlüm Kayıtlı Üye Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 77 25 Aralık 2023 #15 Gamze Hümeyra' Alıntı: Dinlenince geçiyor mu Genişletmek için tıkla ... Uzaninca iyiyim ama kalkınca sağa sola dönünce hem karinimin yanları hemde çatı kemiğim çok agriyo
Gamze Hümeyra' Alıntı: Dinlenince geçiyor mu Genişletmek için tıkla ... Uzaninca iyiyim ama kalkınca sağa sola dönünce hem karinimin yanları hemde çatı kemiğim çok agriyo
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,097 25 Aralık 2023 #16 Gece gözlüm' Alıntı: Uzaninca iyiyim ama kalkınca sağa sola dönünce hem karinimin yanları hemde çatı kemiğim çok agriyo Genişletmek için tıkla ... Anladım canım dinlenince geçiyor ise korkma ağrın şiddetlenir ise sıklığı artar süresi azalair ise hemen doktora git
Gece gözlüm' Alıntı: Uzaninca iyiyim ama kalkınca sağa sola dönünce hem karinimin yanları hemde çatı kemiğim çok agriyo Genişletmek için tıkla ... Anladım canım dinlenince geçiyor ise korkma ağrın şiddetlenir ise sıklığı artar süresi azalair ise hemen doktora git
Gece gözlüm Kayıtlı Üye Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 77 25 Aralık 2023 #17 Gamze Hümeyra' Alıntı: Anladım canım dinlenince geçiyor ise korkma ağrın şiddetlenir ise sıklığı artar süresi azalair ise hemen doktora git Genişletmek için tıkla ... Tamam teşekkür ederim
Gamze Hümeyra' Alıntı: Anladım canım dinlenince geçiyor ise korkma ağrın şiddetlenir ise sıklığı artar süresi azalair ise hemen doktora git Genişletmek için tıkla ... Tamam teşekkür ederim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,097 25 Aralık 2023 #18 Gece gözlüm' Alıntı: Tamam teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum