Normalde herşeyi benimle paylaşırdı neden böyle yaptı bilmiyorum geçen ay 2 tanede bekar bacısı var antalyaya tatile gittiler benimki karşıladı masraflarını bana söylediği zaman sorun yok ama sakladığı için sinirim bozulduOda iyiyms walla bilemedim hiç yasamadqm durumlar ama başıma qelse tahammül edebilirmiyim bilmiyorum. Sende yeri qelip bi durumunda aynı ilqi qerektiqnde eşin yapmazsa söylenirsn. Geçen kardesi abi uçak bileti al demiş eşim ewe qeldi kardeşim uçak biletini benim almami snra werecqini soyluyo qulum dedi quweniyosan al dedim. Ya ewlilik bir olmaktır ayrı qayri olunmaz benim aklım ermiyor öbür şekle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen kuzum doğru söylüyorsun anlıyormuş gibi gözümün içine bakıyor zaten huzursuz oluyor galibaSen takmamaya bak bebegin seni emiyor çocuga sinir sütü verme
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen öyle olan oldu ama ben gerçekten parada arabada değilim şuan problem ne amaçla bana söylemedi arkamdan iş çevirdi sormadım sorarsam konuşmadığın için vermezdin diyecek yine beni suçlayacak sanırımOlqunda yaşı warmi kuşum unutulacak bisey deqil. Yinede werecklerinden eminsen uzatma arada yawrunuz warmis olacaqi warms olmuş keza konussanda söylensende olan olduquyla kalms olur