Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım hiç korkma 9. haftaya kadar bekle geç dölenme olmuş olabilir benim öyle oldu 8 buçuk haftalık ta görduk kese 20 mm olursa hala gözukmezse o zaman boş kese oluyor
Bende tam 6+4 de gittim sadece kese vardı bebek yoktu ama bana hiç böyle bişey demedi doktor olabilir dedi erken henüz bişey demek için geç döllenme olmuş olabilir haftaya geldiğinde daha net gözükür o zaman daha iyi sonuç olur şimdi çok erken bu zaman zaten diye yolladı beni
Benim tanıdığım da öyle olmuştu bebeği almamız gerekiyor kalp atışını alamadık demişlerdi başka doktora gitti oda bekleyelim dedi geç döllenme olabilir demişti ve dediği gibi oldu kalp atışını aldılar canım sen başka doktora git bide bekle ALLAH'IM hakkında ne hayirli ise onu versin insaALLAH
Benim tanıdığım da öyle olmuştu bebeği almamız gerekiyor kalp atışını alamadık demişlerdi başka doktora gitti oda bekleyelim dedi geç döllenme olabilir demişti ve dediği gibi oldu kalp atışını aldılar canım sen başka doktora git bide bekle ALLAH'IM hakkında ne hayirli ise onu versin insaALLAH
7 haftaya yakindi duydum 6 haftada kese vardi bebek toktu bos olabilir demisti korkuttu 7 de kanama oldu acile gittim kalp atisi vardi dusukk riski vardi korkma erken daha dua et rabbim selametle gelistirsin bebegini duyarsin insallah 9 ahftaya kadar acele etme bence
7 haftaya yakindi duydum 6 haftada kese vardi bebek toktu bos olabilir demisti korkuttu 7 de kanama oldu acile gittim kalp atisi vardi dusukk riski vardi korkma erken daha dua et rabbim selametle gelistirsin bebegini duyarsin insallah 9 ahftaya kadar acele etme bence