Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
canım benim bana da aynısını yaptı bi de özelin doktoru çok iyi bir hastaneydi haftaya aç gel kürtaj olabilir dedi ağlamaktan çatladım eşim başka doktora gitti geç döllenme olduğu için daha erken dedi 1 hafta sonra tekrar gittim kalbini dinledik asla bir doktorun dediğiyle hareket etme canını da sıkma bazen 8 haftaya kadar bile dinleniyor kalp atışı illa 6. Haftada olacak diye bir şey yok
Ben bir kaç yorumda daha bunu duydum 6 haftalık insana birdaha duyulmazsa kürtaj yapıcam diyen ve yapan olmuş. Allah ıslah etsin her bebek bir değil zaten çok erken sakın öyle bir hata yapıp o doktora gitmede öylelerine inanmada canım.
Canim doktora sakın inanma eltimede senin bebeğin dovnsendromlu dediler doğuma kadar ama bebeği doğunca sapa sağlamdı bazen yanlışlık yapa biliyorlar üzülme sende 2 hafta daha bekle detaylıca kalp atışlarını duyarsın inşallah