Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyiyiz hamd olsun canım yürümeye başladı işte yürüdüğümüzden beri hiç yerinde durmuyor uykularımız hala çok sıkıntılı çok yoruluyorum bunalıyorum canım benim sende doktordaymışsın haberdar et hayırlı haberler al inşaAllah gönlüne göre versin rabbim canım
İyiyiz hamd olsun canım yürümeye başladı işte yürüdüğümüzden beri hiç yerinde durmuyor uykularımız hala çok sıkıntılı çok yoruluyorum bunalıyorum canım benim sende doktordaymışsın haberdar et hayırlı haberler al inşaAllah gönlüne göre versin rabbim canım
İyi akşamlar güzel anneler ve anne adayları yarın tam 13+1 haftalık oluyorum ve ikili tarama testi yapılacak aşırı heyecan var aslında doktor cinsiyetini söyler mi söylemez mi diye bu heyecan sizce perinatoloji doktorları bu kadar erken söyler mi gittiğim doktor yarı özel yarı devlet ben söylemesini istiyorum yada sorsam söyler mi ay sanki ilk gebelik gibi aşırı heyecanlıyım
Darısı bana inş gider goruurum daha kalbini bile duymadım cuma günü gidip kalbini duyacam 2 3 hafta sonra senin gibi ikiliye girecem ilk gebelik olacak şimdiden çok heyecanlıyım