Oyyy rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahDarısı bana inş gider goruurum daha kalbini bile duymadım cuma günü gidip kalbini duyacam 2 3 hafta sonra senin gibi ikiliye girecem ilk gebelik olacak şimdiden çok heyecanlıyım![]()
![Birleşmiş el: açık ten rengi :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet canım ya doktor %51 ihtimalle kız görüyorum dediYa ayşenur kızmı senden çok ben sevindim İNSAALLAH benimde birtane kizim olur sağlıkla al kucağına prensesi her babanın bir kiz evladi olması lazım
![Ağzını eliyle kapatan yüz :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f92d.png)
![Ağzını eliyle kapatan yüz :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f92d.png)