dogum ettinmi canm bugun son gundu degilmiSelam güzeller güzeli anneler biz bugün 39+6günlük olduk doktor cuma gel demişti ama biz yarın gidecez bakalım büyük ihtimal alttan bakacak korkunun ecele faydası yok yani 4 uncu olmasına rağmen gene de tedirginim açılma varsa zaten yatis diyecek yoksa da da demişti dün gittiğimde alttan müdahale edelim günün gelmiş doğum başlasın demişti dulariniza beni de ekleyin kızlar sagsaglim kucagimiza alalım minigimizi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
ayyy cok sevindim kurtulmana allah kurtardi seni allah geride kalanlari kurtarsin işallah canm hayirli olsun evladin allah anali babali imanli kuranli buyumeyi nasip etsin canm benim bebisi kocamanKızlar anca yazabildim valla 11 de yatis yapıldı 1.30 da normal dogum yaptım şükür suni falan verilmedi ama dikisler fazla biraz onun acisi var bebek de bende iyiyiz bebek 52 cm 3500 de kilosu doğdu merak edenler vardı ben aşımı 2 doz olmuştum covid aşısı suanlik bir sıkıntı yok şükür hepinizden allah razi olsun dualarinizi eksik etmediniz benden canlarim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
ayyy o catal allahim 7 bucuk aydayim 2 kere catala koydular beni sancim var diye acilmam varmi diye sancim hala var catala oturmamak icin gitmiyom hastaneyeAyyy korku onu hiç söyleme bende üçüncü ama ne fayda korkudan ölüyorum zaten o çatalı görmek bile istemiyorum Allahım sağlıkla kolay bir doğum nasip etsin canım
Son düzenleme: