Sorum var Yaşayan oldu mu bu durumu 😞

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S❤️M Anıl Aras tarafından oluşturulan Yaşayan oldu mu bu durumu 😞 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,327 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yaşayan oldu mu bu durumu 😞
Konbuyu başlatan S❤️M Anıl Aras
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

S❤️M Anıl Aras

Kayıtlı Üye
rank
Annem yasamis olabilir belki durumu doğum esnasında 7 tane normal doğumu var çünkü ama efeden tecrübem oldu yani çok dikkat et bide kemikleri taze bide bebeğin
Sorabilirmisin sana zahmet iyileşme süreci hakkında iyileşmenin belirtileri neler olur kolunu oynatma refleks hangisi olursa lütfen Allah rızası 🙏 için üstünü sık değiştirmiyorum kontrole kadar bende korka korka çok nazik davranıyorum zaten bebek nazik davranılması baştan gelir ben on katına nazik davranmam gerekiyor Rabim evladıma en yakın zamanda şafi ismiyle şifa göndersin inşallah ecmain

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Amin inşallah Allah razı olsun hayır bazılarına alçı yapılıyormuş o yüzden çok şükür bizim o seviyede değil inşallah en kısa zamanda iyileşir dua ettiğiniz dualarda olun hep inşallah 🤲😞
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gerçekten o kadar zor bir durum ki onun için ayakta duuyorum sütüm kesilmesin diye elimden geldiğince çabalıyorum benim bebeğimin suyunun azalmasına rağmen sezaryen e almadıklarına mi uzulim dört gün beni suni sancı ile normal doğum olmalarına zorlamalarina mi inanın öyle bir durum Rabim hiç kimseye yaşatmasın evet etim ama bir işe yarar mı onu da Allah bilir onlar benim evladımı incitiler Allah ta onları en sevdikleriyle incitsin dilerim inşallah 😭😭
Yani eabbim sabır versin sen kötü düşünme canım , şükür ki alçı vs olmayacak o daha zor emin ol

S❤️M Anıl Aras

Kayıtlı Üye
rank
Yani eabbim sabır versin sen kötü düşünme canım , şükür ki alçı vs olmayacak o daha zor emin ol
Amin Allah razı olsun evet tek duam biran önce minigimin iyileşmesi lütfen burdan birbirimizi tanıdığımız kadar kardeşlerim olarak evladıma dua edin yine de çevrenizde böyle bir durumla karşılaşan varsa iyileşme süreci iyileştiğinde hangi refleks verirler bunu yaşayan varsa yasamişsa bana söylersen çok sevinirim Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah ecmain

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Amin canım amin Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah biran önce
Amin Allah razı olsun evet tek duam biran önce minigimin iyileşmesi lütfen burdan birbirimizi tanıdığımız kadar kardeşlerim olarak evladıma dua edin yine de çevrenizde böyle bir durumla karşılaşan varsa iyileşme süreci iyileştiğinde hangi refleks verirler bunu yaşayan varsa yasamişsa bana söylersen çok sevinirim Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah ecmain
🙏

S❤️M Anıl Aras

Kayıtlı Üye
rank
Aaa hiç duymadım yakınıniz da mı oldu bu durum
Hayır benim oldu maalesef benim dört gün günde sadece bir acilmam oluyordu üç kere suni sancı verildi çocuğumun suyu iki milimin altına inmesine azalmasına rağmen sezaryen yapmadılar sen normal doğum a tabisin diye benim dört gün yaşadığımı Rabim kimseye yaşatmasın öyle zor bir durum du ki şimdi de evladımın şifa bulması için dua ediyorum gece gündüz benim evladımı incitiler Allah ta onları en sevdikleriyle incitsin dilerim inşallah amin tedavi görmüyor sadece çengelli iğne ile karnına doğru bağlıyorum devamlı olarak inşallah en yakın zamanda şafi ismiyle şifa bulur dua ederseniz çok sevinirim Rabbim evlatlarımızı korusun Rabim yanlış hekimlerin kendini hekim diye gecinenlerin eline düşürmesin amin

Gamzegamze

❤️HÜMEYRAM❤️Ademim
Yönetici
Mod
rank
Kıyamam ya Rabbim kalıcı şifa versin inşallah
Şikayetçi oldun mu peki
Hayır benim oldu maalesef benim dört gün günde sadece bir acilmam oluyordu üç kere suni sancı verildi çocuğumun suyu iki milimin altına inmesine azalmasına rağmen sezaryen yapmadılar sen normal doğum a tabisin diye benim dört gün yaşadığımı Rabim kimseye yaşatmasın öyle zor bir durum du ki şimdi de evladımın şifa bulması için dua ediyorum gece gündüz benim evladımı incitiler Allah ta onları en sevdikleriyle incitsin dilerim inşallah amin tedavi görmüyor sadece çengelli iğne ile karnına doğru bağlıyorum devamlı olarak inşallah en yakın zamanda şafi ismiyle şifa bulur dua ederseniz çok sevinirim Rabbim evlatlarımızı korusun Rabim yanlış hekimlerin kendini hekim diye gecinenlerin eline düşürmesin amin

S❤️M Anıl Aras

Kayıtlı Üye
rank
Kıyamam ya Rabbim kalıcı şifa versin inşallah
Şikayetçi oldun mu peki
Amin inşallah evet oldum şikayetçi olmam çocuğumun ağrı çektiğini geri goturmiycek de sadece benim başıma gelen başka bir kadının başına gelmesin istemiyorum o yüzden dua etiniz hep dualarda olun inşallah Rabbim evlatlarınizi size bağışlasın her zaman tüm evlatlarımızı korusun inşallah ecmain 🤲

S

Son Nefes

Guest
Amin inşallah evet oldum şikayetçi olmam çocuğumun ağrı çektiğini geri goturmiycek de sadece benim başıma gelen başka bir kadının başına gelmesin istemiyorum o yüzden dua etiniz hep dualarda olun inşallah Rabbim evlatlarınizi size bağışlasın her zaman tüm evlatlarımızı korusun inşallah ecmain 🤲
Sevda canım sen benim.yazsıklarimi görmüyorsun heralde

Tüm sayfalar yüklendi.