Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım 2 doğumum da normal benim hiç yatmadım ilkinde hastaneden çıktığım gibi 5 6 saat yol gittim ikincide de az ağrım vardı ama gayet iyiydim her işimi kendim yapıyordum
Ohoooo ne yatması doğumdan ertesi gün eve çıktım hemen temizlik yaptım yemek yaptım yatmak ta ne ilkinde kayinvalidemin evini temizledim ikincisinde ablamlar yoldan gelcek diye yemek yaptım üçüncüsünde komple evimi temizledim malum virüs var
Evet canım ikisi de dikişli ilk oğlumda başta bişey yoktu ama dikişler iyileşip atmaya başladığında çok ağrı acı yapmıştı nedense, ikincide dikişlerin nasıl attığını bile hissetmedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İlkinde durduğum yerde durmadığım için olmuş olabilir o sıkıntı
Valla ben ilk dogumda bir buck hafta yatakta kaldmm 15 dikisim vardi ilk hafta ne sag ne sol donemiordum ama surekli yuruyordum dktr dedi uzan dinlen surekli sezeryanli deglsn yuruyus yapion oyle yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ohoooo ne yatması doğumdan ertesi gün eve çıktım hemen temizlik yaptım yemek yaptım yatmak ta ne ilkinde kayinvalidemin evini temizledim ikincisinde ablamlar yoldan gelcek diye yemek yaptım üçüncüsünde komple evimi temizledim malum virüs var