Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm kızlar 26haftalık hamileğim sırt üstü yatmak bebeğe zarar verirmi genelde sol tarafıma yatıp uyuyorum ama arada sırt üstü de yatıyorum fark ettim ki sırt üstü yatınca daha çok haraket ediyo açaba rahatsız mı oluyo bebek
Slm kızlar 26haftalık hamileğim sırt üstü yatmak bebeğe zarar verirmi genelde sol tarafıma yatıp uyuyorum ama arada sırt üstü de yatıyorum fark ettim ki sırt üstü yatınca daha çok haraket ediyo açaba rahatsız mı oluyo bebek
Bende 36 haftaligim surekli sirt üstü yatıyorum canım çünkü öyle yatınca hoşuna gidiyor hareket ediyor benim çocuk sag sola yatinca pek hareket etmiyor
Bende 36 haftaligim surekli sirt üstü yatıyorum canım çünkü öyle yatınca hoşuna gidiyor hareket ediyor benim çocuk sag sola yatinca pek hareket etmiyor
Benimde öyle canım internetten okudum iyi değilmiş zararlıymış yazıyo sırt üstü yatmak bende yatınca sırt üstü tepişmeye başkıyo dedim acaba rahatsız mı oldu
Bende internetten araştırıyorum sakınçalı yazıyo korktum bi size danışayım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benimde öyle canım internetten okudum iyi değilmiş zararlıymış yazıyo sırt üstü yatmak bende yatınca sırt üstü tepişmeye başkıyo dedim acaba rahatsız mı oldu
Bende normalde hep soluma yatarım ama bir uyanıyorum ki sırt üstü yatmışım evet bebeğe zararı var kan basıncı düştüğü için zarar görebilir birde seninde tansiyonun düşme ihtimali var rahatsız olduğu için çok hareket ediyor yatmamaya çalış