Sorum var Yatma pozusyonu?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asi tarafından oluşturulan Yatma pozusyonu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,578 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yatma pozusyonu?
Konbuyu başlatan Asi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Slm kızlar 26haftalık hamileğim sırt üstü yatmak bebeğe zarar verirmi genelde sol tarafıma yatıp uyuyorum ama arada sırt üstü de yatıyorum fark ettim ki sırt üstü yatınca daha çok haraket ediyo açaba rahatsız mı oluyo bebek🤔
Valla kuzm ben gebeliğim boyunca yarı sağ yrı sırt üstü uyudum bir şey olmadı şükür sol tarafıma yatmak benim için lükstğ valla 😂😂

Cansuyldirim

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar 26haftalık hamileğim sırt üstü yatmak bebeğe zarar verirmi genelde sol tarafıma yatıp uyuyorum ama arada sırt üstü de yatıyorum fark ettim ki sırt üstü yatınca daha çok haraket ediyo açaba rahatsız mı oluyo bebek🤔
Bende 36 haftaligim surekli sirt üstü yatıyorum canım çünkü öyle yatınca hoşuna gidiyor hareket ediyor benim çocuk sag sola yatinca pek hareket etmiyor 😆😄

Asi

Kayıtlı Üye
rank
Valla kuzm ben gebeliğim boyunca yarı sağ yrı sırt üstü uyudum bir şey olmadı şükür sol tarafıma yatmak benim için lükstğ valla 😂😂
Bende internetten araştırıyorum sakınçalı yazıyo korktum bi size danışayım😁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende 36 haftaligim surekli sirt üstü yatıyorum canım çünkü öyle yatınca hoşuna gidiyor hareket ediyor benim çocuk sag sola yatinca pek hareket etmiyor 😆😄
Benimde öyle canım internetten okudum iyi değilmiş zararlıymış yazıyo sırt üstü yatmak bende yatınca sırt üstü tepişmeye başkıyo dedim acaba rahatsız mı oldu

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende internetten araştırıyorum sakınçalı yazıyo korktum bi size danışayım😁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde öyle canım internetten okudum iyi değilmiş zararlıymış yazıyo sırt üstü yatmak bende yatınca sırt üstü tepişmeye başkıyo dedim acaba rahatsız mı oldu
İnternet her şeye kötü diyor iyi dediği bir şey Yok kii😂😂

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Bende normalde hep soluma yatarım ama bir uyanıyorum ki sırt üstü yatmışım evet bebeğe zararı var kan basıncı düştüğü için zarar görebilir birde seninde tansiyonun düşme ihtimali var rahatsız olduğu için çok hareket ediyor yatmamaya çalış

Tüm sayfalar yüklendi.