Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benimde eylul başlarında olacak doğum cokta kalin olmayan cokta ince olmayan kiyafetler aliyorum şimdilik hayırlısıyla alalimda artik ozaman bakariz bide ilk hamileligim cokta bilgimde yok aslinda
Terlemiyor mu o şekilde uzun kollu ya da uzun altlı takımlardan giydirmek çocuğu isilik yapıyormuş diye duydum birkaç kisiden de ama bende kararsız kaldim alışverişini ne şekilde yapacağım konusunda
Başlangıçta kaç adet alt üst takım alınması mantıklı sizce
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Cocugu fazla fazla giydirip isilik yapmaktan da korkuyorum şimdi alt alırsam elimde kalır mı diyorum çok çabuk buyuyorlarmis çünkü onun yerine tulum mu alsam diyorum ay hem ilk bebek hem yaz bebeği olunca kafam iki kat karışık
Canım kumaşı kalın değil kıyafetlerin hani çok terlememesine dikkat ediyorum dediğin gibi tulum iyi olur bide fazla kıyafet alma canım çabuk büyüyüp kilo alıyorlar
Yaz aylarında doğum yapacak olan ya da yapmış olan annelerim bebislerinize nasıl kıyafetler aldınız kısa kollu giydirmek uygun olur mu doğduğunda ya da ne zamana kadar uzun kollu giydirilmeli, benim bulunduğum bölge yaz aylarında 40 dereceyi buluyor
Hayirlsyla haziranin somu temmzn basinda dogumum olck ben iki kollu digerleri hepsi kolsuz bebegm pisik olmasn bzm bolge asri sck klma 7/24 accam mecbur ..
Yaz aylarında doğum yapacak olan ya da yapmış olan annelerim bebislerinize nasıl kıyafetler aldınız kısa kollu giydirmek uygun olur mu doğduğunda ya da ne zamana kadar uzun kollu giydirilmeli, benim bulunduğum bölge yaz aylarında 40 dereceyi buluyor