Mekanları cennet olsun inşallah canm rabbim kalanlara hayırlı ömürler versin bebeğini de sana bağışlasın inşallah2023 de en çok üzen şey anneannem ve teyzemi kaybetmem oldu 2 ay arayla mutlu edende hamile olduğumu öğrendiğim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım benim evet gerçekten felâket bir yıldı...deprem, sel felaketi, savaş rabbim bı daha yaşatmasın inşallah canm bebeğine de üzülme seni bekleyen bir melek var belki bu yaşadığımız günahlarımıza kefaret olacak bilemeyiz bende doğum da kaybettim ilk bebeğimi çok zordu acısı tarif edilemezama çok şükür rabbim tekrar iki evlat nasip etti bana ne kadar sukretsem az senin de çok şükür bi oğlun var Alllah onu sana bağışlasın sizi hiç ayırmasın inşallahRabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah özetle yirmi üç yılını pek sevmedim bir çok sorun sıkıntı keder oldu hastalık geçirdik, bir çok şey bıraktığı gibi bir çok şeyde götürdü benden ama yinede geçti şükür diyorum en sevindiğim olay hamile olduğumu ve bir kızımın olacağını öğrendiğim andı ve en çok üzen şeyde onu kaybettiğimi kalbinin durduğunu öğrendim andı taki Gazze'ye yapılan saldırıya kadar herşeyin en ağırını yaşadım derdim kendime ama binlerce kez şükürler olsun Allaha Gazze deki hiçbir annenin acısıyla kıyaslanamaz bizim acılarımız