Yolculuk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Yolculuk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,221 kez görüntülenmiş, 74 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Yolculuk
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuzum endişe etme doktorlar tekrarladığı için risk almamak için ameliyat demişlerdir. Kolay bir ameliyat Allah'ın izniyle güzel geçer inşallah 🤲
İnşallah canım benim 🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

A
Rabbim şifa versin annene acaba bitkisel tedavisi yok mu aysem birde sana dm den mesj atamıyorum
Ben sana atayım kuzum bekle

Annenin ameliyatı yüzündendir inşallah rabbim şifa verir hemen iyileşir annen iyi düşün içini ferah tut kötüyü düşünme
Çok sağol canım bugün öğrendim babanneöde gelecekmiş içim biraz daha rahatladı valla

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
İnşallah canım benim 🤲🏻

Çok sağol canım bugün öğrendim babanneöde gelecekmiş içim biraz daha rahatladı valla
🤲🤲💕💕

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım benim 🤲🏻

Ne güzel işte daha kolay olur senin için babaannen kayrayada bakar yardımcı olur sana

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hayırlı yolculuklar canım rabbim yüregine ferahlık versin inşallah Allah'ım annede safi ismi ile şifa versin inşallah 🤲🏻

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hoşbulduk Ayşem şuan entube değil burundan alıyor enfeksiyonu da yok iyi dedi doktor tek başına nefes almasini bekliyorlar bugün oglusumu görecem Ayşem çok özledim kucağıma aldım cuma günü
Oyy mis kokunuzu aerık çektiniz demek o senin kokunu aldı sen de paşanın rabbim bir daha ayrı koymasın insaallah kuzum çok sevindim azıcık daha sabır hülyam daha da iyi olacak inşallah 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.