Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yumurtlama günüm öncesinde beraberlik vardı regl günüm bitikten sonra 2 gün sonra çocuk işine başladık 2 Mart yumurtlama günüm dü bugün 4 Mart 3 gün bitti 4 güne girdim çatlama olurmu acaba dönlenme ne zaman olur gebelik ne zaman olur sizce
Yumurtlama günüm öncesinde beraberlik vardı regl günüm bitikten sonra 2 gün sonra çocuk işine başladık 2 Mart yumurtlama günüm dü bugün 4 Mart 3 gün bitti 4 güne girdim çatlama olurmu acaba dönlenme ne zaman olur gebelik ne zaman olur sizce
Herkeste yerleşme olmaz ki eğer böyle bir şey olursa ve gebe isen direk olarak doktoruna kanama olduğunu söylemen lazım. Gebelik de kanma yada lekelenme normal değildir çünkü. Sen yine de regl gecikmeni bekle gecikirse test yap canım
Arkadaşlar hayırlı geceler size sorum varda
Adetime 2 gün var
Kasılarımda otururken birden batma oldu 2 defa aralıklı ayağa kalkıp durmasını bekledim durdu ve
Şimdi oturmuşum gene hafif hafif oluyor solda Neden acaba bide korunmasız ilişki de yaşadım beraberlik KB
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi