Kız manyak mısın sakın koyma. Gir bir oku internetten zararlarını. Bir bizim bu ülkeler kaldıramadı bu yürüteci. Americada satılması dahi yasak. Çocuğun ayak gelişimi ve kemikleri için aşırı derecede zararlı bir ürün. Kardeşimde kullanmıştı annem tabi o zaman zararlarını bilmiyorduk ondan dolayı mı yoksa başka sebebten dolayı mı bilemem ama kardeşimde düz taban dedikleri şeyden buldular.Kızlar bebeğinizi ne zaman yürütece koydunuz?
Canım bende hassasım bu konuda çocuk doktoru arkadaşıma sordum günde aralıklarla en fazla 1 saat bırakabilirsin dedi 9. aydan sonra kullanmaya başladım.Kızlar bebeğinizi ne zaman yürütece koydunuz?
7 aylık iken konuluyor bizim burdakiler erken yurusunler diye 7.8aylik olunca koyKızlar bebeğinizi ne zaman yürütece koydunuz?
7 aylık iken konuluyor bizim burdakiler erken yurusunler diye 7.8 aylık olunca koy ama bı yastık ile yüzünü yurutece carpmasin bazı çocuklar çok yumuşak sanki bez bebek salaniyor bazılarında dik o yüzden küçük bı yastık koysan iyi olurKızlar bebeğinizi ne zaman yürütece koydunuz?
7 aylık iken konuluyor bizim burdakiler erken yurusunler diye 7.8 aylık olunca koy ama bı yastık ile yüzünü yurutece carpmasin bazı çocuklar çok yumuşak sanki bez bebek salaniyor bazılarında dik o yüzden küçük bı yastık koysan iyi olurKızlar bebeğinizi ne zaman yürütece koydunuz?
Zıp zıp diye birşey buldum çok eğlenceli bebişimin guzel vakit geçirebileceğine inanıyorum kaslarında güçleniyormuş, yürüteç kullanmayacağımKızlar bebeğinizi ne zaman yürütece koydunuz?
5 aylık iken koymuştum kuzumKızlar bebeğinizi ne zaman yürütece koydunuz?
Çok sağol canımCanım bende hassasım bu konuda çocuk doktoru arkadaşıma sordum günde aralıklarla en fazla 1 saat bırakabilirsin dedi 9. aydan sonra kullanmaya başladım.
Çok sağol canom7 aylık iken konuluyor bizim burdakiler erken yurusunler diye 7.8aylik olunca koy
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
7 aylık iken konuluyor bizim burdakiler erken yurusunler diye 7.8 aylık olunca koy ama bı yastık ile yüzünü yurutece carpmasin bazı çocuklar çok yumuşak sanki bez bebek salaniyor bazılarında dik o yüzden küçük bı yastık koysan iyi olur
7 aylık iken konuluyor bizim burdakiler erken yurusunler diye 7.8 aylık olunca koy ama bı yastık ile yüzünü yurutece carpmasin bazı çocuklar çok yumuşak sanki bez bebek salaniyor bazılarında dik o yüzden küçük bı yastık koysan iyi olur
Çok sağol canom7 aylık iken konuluyor bizim burdakiler erken yurusunler diye 7.8aylik olunca koy
Araştırayım Bi cnmZıp zıp diye birşey buldum çok eğlenceli bebişimin guzel vakit geçirebileceğine inanıyorum kaslarında güçleniyormuş, yürüteç kullanmayacağım
Araştırayım Bi cnmZıp zıp diye birşey buldum çok eğlenceli bebişimin guzel vakit geçirebileceğine inanıyorum kaslarında güçleniyormuş, yürüteç kullanmayacağım
Bazıları zararlı diyo cnm ama başka türküde hiç durmuyorlar napıcam şaşırdım5 aylık iken koymuştum kuzum
5 aylık iken koydum valla kuzum tabi öyle gün içinde hep içinde bırakmıyordum 6 aynı bitirene kadar güne sadece 1 saat falan bırakırdım en fazlaÇok sağol canım
Çok sağol canom
Çok sağol canom
Araştırayım Bi cnm
Çok sağol canom
Araştırayım Bi cnm
Bazıları zararlı diyo cnm ama başka türküde hiç durmuyorlar napıcam şaşırdım
8 aydan sonra ve bebeğim uzanıp yan dönerek gidiyordu bi yerlere ona bindikten sonra emeklemeye başladı günde 30 dk fazla tutmamak lazım tabi bunu gün içine yay onun dışında bi zararı yok ama gözün üstünde olsun annesiKızlar bebeğinizi ne zaman yürütece koydunuz?
6-7 aylıkken koydum, aralıklarla iş yaparken falan 10 aylık sıralamaya yavaş yavaş yürümelere başladı, ayakların da falan şükür sıkıntı yok şimdi de maşallah tazı gibi koşuyorKızlar bebeğinizi ne zaman yürütece koydunuz?
Yürüteçle alakalı değildir bence 6-7 aylıkken başladım koymaya 10 aylık kendi yürüme çalışmalarına başladı, doktor çok sık olmadan aralıklarla koyabilirsin demiştiKız manyak mısın sakın koyma. Gir bir oku internetten zararlarını. Bir bizim bu ülkeler kaldıramadı bu yürüteci. Americada satılması dahi yasak. Çocuğun ayak gelişimi ve kemikleri için aşırı derecede zararlı bir ürün. Kardeşimde kullanmıştı annem tabi o zaman zararlarını bilmiyorduk ondan dolayı mı yoksa başka sebebten dolayı mı bilemem ama kardeşimde düz taban dedikleri şeyden buldular.