Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
30 haftaligiz ve zaman gecmiyor kizlar 2 kizim daha var 3 ye hamileyim zaman gecmiyor kaygi heycan hepsi birden basti ne yapacagim pskolojik baski var uzerimde sanki sizdede durumlar aynimi
30 haftaligiz ve zaman gecmiyor kizlar 2 kizim daha var 3 ye hamileyim zaman gecmiyor kaygi heycan hepsi birden basti ne yapacagim pskolojik baski var uzerimde sanki sizdede durumlar aynimi
Bende 30 haftadayim aynn zaman gecmiyo cabuk ekim gelsin diyyorum bide benim ilk gebelik olunca biseyde bilmiyorum hep aklimda nasil olucak sancim oldugunda napmaliyim hic bisey bilmiyorum dogum nasil olucak sezeryanmi normalmi kafam karma karisik cabuk zaman gecsin diyyorum bide ben yabanciyim burda ailem yok dogumda kim gelcek yanima herseyi dusunyorum valla ne yalan soylim dusunmekten geceleri uyuyamiyorum bile dogru durst
Benden bahsediyorsun ama benim 40 haftalık oldu doğmak üzere ama bi türlü doğmadı onun stresi doğum korkusu ve sonrası gece gündüz düşünüyorum. Rüyalarda doğuruyorum o kadar ki kafamdan çıkmıyor
Bizde 34teyiz canım zaman zaman hangimize geçiyor ki bende de var 2 sıpa daha öncekiler de doğumlarım çok zor geçmişti bunda da aynı olur mu korkusu var. İlk başlarda daha bi korku vardı ama sonra sonra azaldı baştaki gibi devam etse normal doğum bile yapamazdım herhalde fena psikolojim bozulmuştu doğum yaklaştıkça insan kendini hazırlıyor sanırım farkında olmadan