1 aylık bebek kac cc anne sütü içer?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde GülşahT tarafından oluşturulan 1 aylık bebek kac cc anne sütü içer? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 757 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 1 aylık bebek kac cc anne sütü içer?
Konbuyu başlatan GülşahT
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhaba hanimlar 1 aylık bebeğim var fakat meme ememiyor, biberon ile veriyorum 1 aylık bebek 2 saate saatte bir kaç cc süt yada mama vermeliyim
Bebeğin küçük olduğu için emme kuvveti az canım normalde mama verirken 2 saatte bir 30 CC verilir. Bebeğinde etkili emmede 20 dk da göğüsünü boşaltır

GülşahT

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin küçük olduğu için emme kuvveti az canım normalde mama verirken 2 saatte bir 30 CC verilir. Bebeğinde etkili emmede 20 dk da göğüsünü boşaltır
Emmiyor kuzum memeyi 2 saatte ancak tutturuyoruz tutunca da vakumlayarak Emmiyor, naoicami şaşırdım artık mecburen biberon kullancam, güzel gelen sütum 2 gündür azaldı, ememedifi için sanırım nasıl cogalicak bilmiyorum

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Emmiyor kuzum memeyi 2 saatte ancak tutturuyoruz tutunca da vakumlayarak Emmiyor, naoicami şaşırdım artık mecburen biberon kullancam, güzel gelen sütum 2 gündür azaldı, ememedifi için sanırım nasıl cogalicak bilmiyorum
Cesitli pozisyonlar deniyor musun? Ben o donemler kucagimda sallayarak odada turluyordum, ancak oyle emiyordu. Bir de sütün azalmasin devamli sagip fazla olani buzluga at istersen, en azindan azalmasin.
Allah kolaylık versin 🤲

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Sen uykuna dinlenmeye beslenmeme dikkat et canım sütünün azalmaması için bebeğin emiyormuş bak hiç biberona bulaşma kontrollerinde kilosu nasıl çıkıyor

Tüm sayfalar yüklendi.